Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το μεγαλο comeback των πατρινών στα σινεμά

Το μεγαλο comeback των πατρινών στα σινεμά

Στα Odeon στη Βέσο Μάρε τα σαββατοκύριακα κόβονται και 6.000 εισιτήρια

Ζωηρή είναι η κίνηση στα τοπικά σινεμά, γεγονός αρκετά ελπιδοφόρο και αισιόδοξο. Το σινεμά παραμένει από τις φτηνότερες και πιο προσιτές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης και τον τελευταίο καιρό λόγω και των «δυνατών» και διαφημισμένων τίτλων που βγαίνουν, το κοινό ανταποκρίνεται.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μπιτούνης από τα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα, η αυξημένη κίνηση οφείλεται στις καλές ταινίες. Ο Νοέμβριος ήταν ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων όπως είπε ο κ. Μπιτούνης στο thebest.gr προσθέτοντας ότι το σαββατοκύριακο κόβονται 5 ακόμη και 6.000 εισιτήρια όπως το γουίκεντ της πρεμιέρας του «Έγκλημα στο Οριάν εξπρές» ενώ ακόμη και την Τρίτη και την Παρασκευή τα εισιτήρια φτάνουν τα 1000 με 1200. Την Τετάρτη συνεχίζεται η προσφορά όπου 2 γυναίκες πηγαίνουν σινεμά πληρώνοντας 1 εισιτήριο ενώ τις τελευταίες μέρες υπάρχει και προσφορά με γνωστό αναψυκτικό (πορτοκαλάδα και λεμονάδα) και τοπική επιχείρηση σούπερ μάρκετ όπου ο καταναλωτής μπαίνει σε κλήρωση και κερδίζει δωρεάν εισιτήρια για τα Odeon Entertainment.

Εισιτήρια κόβουν και οι ελληνικές ταινίες όπως «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Π. Βούλγαρη και «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή ενώ όσο πηγαίνουμε προς τα Χριστούγεννα όπου αναμένονται πολλές νέες ελκυστικές ταινίες όπως το «The Greatest Showman» με τον Χιου Τζάκμαν αλλά και παιδικά animation όπως το «Coco» της Ντίσνει/Pixar που «έσκισε» στο ξεκίνημα του στις ΗΠΑ το περασμένο σαββατοκύριακο (φτάνοντας τα 72 εκατομμύρια δολάρια μαζί και με την ημέρα των Ευχαριστιών), η κίνηση προβλέπεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Καλά πηγαίνει και η 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη που έχει αρχίσει να αποτελεί μαγνήτη για τους σινεφίλ χάρη και στις ιδιαίτερες και ποιοτικές ταινίες που προβάλλει. Ακόμη και ο «δύσκολος» και παράξενος Γιώργος Λάνθιμος με τον «Θάνατο του ιερού ελαφιού» κινήθηκε αρκετά ικανοποιητικά.

Τέλος στα Odeon Entertainment να προσθέσουμε ότι φιλοξενείται και η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας τις Δευτέρες φέρνοντας ένα πιστό σινεφίλ κοινό κάθε φορά που πηγαίνει και σε άλλες ταινίες που παίζονται στον πολυκινηματογράφο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight