Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνάντηση του Απόστολου Κατσιφάρα με τον Παναγιώτη Κρίκη

Συνάντηση του Απόστολου Κατσιφάρα με τον...

Για τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Επίσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα πραγματοποίησαν, σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, εκπρόσωποι της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Παναγιώτη Κρίκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη της συνέχισης της εποικοδομητικής συνεργασίας του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όπως σημείωσε μάλιστα ο κ. Κρίκης «είναι επιβεβλημένη η συνεργασία σε τομείς όπου επηρεάζουν τον πυρήνα της επιχειρηματικότητας».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας υπογράμμισε "τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει η Περιφέρεια για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και τον  κρίσιμο και πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει το Επιμελητήριο για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας".

Στην συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και οι επιχειρηματίες Αντώνης Κουνάβης, Γιάννης Βαρδάλος και Ανδρέας Σπαλιάρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά