Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2017 σύμφωνα με το περιοδικό People

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας του 2017 σ...

Είναι ο τραγουδιστής και κριτής του Αμερικάνικου The Voice, Blake Shelton

Κάπως ανέλπιστη ήταν η φετινή επιλογή του Αμερικανικού περιοδικού People για τον πιο σέξι άνδρα του 2017. Όπως είδαμε το εξώφυλλο του κοσμεί ο 41χρονος Αμερικανός τραγουδιστής της κάντρι μουσικής και τηλεοπτικός κριτής στο σόου ταλέντων "The Voice" Μπλέικ Σέλτον, ο οποίος πάντως όντως είναι αρκετά γοητευτικός. Πέρυσι τον αντίστοιχο «επίζηλο» τίτλο είχε πάρει ο μυώδης σταρ του σινεμά Ντουέιν The Rock Τζόνσον και το 2015 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Blake Shelton μαθαίνοντας τα καλά νέα εξεπλάγη κάπως και έκανε πλάκα ενώ η εδώ και 2 χρόνια σύντροφος του Gwen Stefani που είναι επίσης πολύ γνωστή τραγουδίστρια, τον έπεισε να απολαύσει την διάκριση και να αγκαλιάσει το στέμμα του πιο σέξι άνδρα που του χάρισε το περιοδικό People.

“Άκουσε με θα το μετανιώσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου αν δεν αποδεχτείς αυτό το δώρο και δεν χαρείς αυτή τη στιγμή”, τον συμβούλεψε. Οι δυο τους έχουν τραγουδήσει μοναδικά το ντουέτο “You Make It Feel Like Christmas”.

Στη λίστα συναντάμε γνώριμους σέξι άνδρες όπως τον 49χρονο σταρ Χιου Τζάκμαν αλλά και πρόσωπα όπως τον 56χρονο Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ABC George Stephanopoulos.

*Το συγκεκριμένο τεύχος με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2017 μπορείτε να το βρείτε και στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight