Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ! Η «ΕΠΩΝΥΜΗ» ΑΘΗΝΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟN ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΣΟΟΥΜΑΝ ΣΤΟ BARAONDA

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ! Η «ΕΠΩΝΥΜΗ» ΑΘΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Xειροκρότημα από Μαρινέλλα, Γιάννα Αγγελοπούλου και άλλους πολλούς

Διήμερα Παρασκευής και Σαββάτου εμφανίζεται στο ονομαστό Baraonda Music Hall της οδού Τσόχα στους Αμπελόκηπους ο αγαπητός πατρινός σόουμαν και φίλος Τάκης Ζαχαράτος μαζί με το γνωστό συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και πριν ακόμα κλείσουν μήνα στο πρόγραμμα, έχουν προσελκύσει την Αθήνα των πλουσίων και των ισχυρών του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και ονόματα της καλλιτεχνικής και κοσμικής ατζέντας. Από τη Γιάννα Αγγελοπούλου ως τη Μαριάνα Λάτση και τη Μαρινέλλα, από τον Ηλία Ψινάκη, το Γιώργο Ντάβλα και το Χρύσανθο Πανά, άπαντες έχουν απολαύσει το ντουέτο.

Με τίτλο «Ελα» οι δυο καλλιτέχνες καλούν το κοινό να τραγουδήσει και να γελάσει. Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει ανεβάσει πολύ το καλλιτεχνικό του status μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του σόου I am what I am που «έσκισε» στην Αθήνα και σε πανελλήνιες τουρνέ αλλά και έπειτα από την πολυσυζητημένη παράσταση με τη Μαρινέλλα «Στον καθρέφτη του Παλλάς». Ο Γιώργος Θεοφάνους παραμένει στο Baraonda μετά την εξαιρετική περσινή του συνεργασία με το Γιώργο Χατζηνάσιο.

Σάτιρα, χορός, τραγούδι με χιούμορ και συγκίνηση από τον Τάκη. «Περάσματα» από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά  άσματα. Ακούγεται και το νέο τραγούδι – έκπληξη που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους σε στίχους Θάνου Παπανικολάου.
Η σκηνοθεσία είναι του καταξιωμένου Δημήτρη Παπάζογλου.
Τα κείμενα υπογράφει ο Τάκης Ζαχαράτος και επιμελείται ο γνωστός σεναριογράφος Πάνος Έξαρχος.
Με τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή του Baraonda εμφανίζονται οι: Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Ζαχαρίου.

Στις φωτογραφίες θα διακρίνετε ακόμα τους Κώστα Σπυρόπουλο, Χριστίνα Πολίτη, Βάνα Μπάρμπα, την Ηρώ Κόβα, τη Ντέλα Ρούνικ κ.α.

 

 

φωτο EUROKINISSI, PAPADAKISPRESS

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View