Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Αιφνίδιος θάνατος» για το φανάρι της Γερμανού στην Πάτρα μετά από τις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα; ΦΩΤΟ

«Αιφνίδιος θάνατος» για το φανάρι της Γε...

Έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά

Λίγες μόνο ημέρες μετά το δημοσίευμα του thebest.gr που κατέγραφε την απορία κατοίκων, επαγγελματιών και οδηγών που διέρχονται καθημερινά από την οδό Γερμανού της Πάτρα για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση με την Εϋνάρδου, το φανάρι… ξαφνικά έσβησε. Εδώ και πάνω από τρεις ημέρες το φανάρι που συγκέντρωσε τις έντονες αντιδράσεις των Πατρινών που ξαφνικά το είδαν να λειτουργεί σε έναν δρόμο που καθόλου πολυσύχναστος δεν είναι (η Εϋνάρδου είναι ένα μικρό στενό το οποίο ελάχιστοι οδηγοί γνωρίζουν και χρησιμοποιούν, σταμάτησε να λειτουργεί.

«Κατάλαβαν λέτε το λάθος τους;», διερώτονταν το πρωί της Δευτέρας συμπολίτες που μας ενημέρωσαν για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Η αλήθεια είναι ότι, τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του συγκεκριμένου φωτεινού σηματοδότη δεν έδειχναν καθόλου ενθαρρυντικά καθώς όχι μόνο δεν βοήθησε στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οδός Γερμανού τις ώρες αιχμής, αλλά αντιθέτως το επέτεινε. Και τούτο γιατί σταμάταγε την ροή των αυτοκινήτων, χωρίς κανέναν λόγο, γεγονός που μεγάλωνε την ώρα αναμονής των οδηγών.

 

 

Θυμίζουμε ότι τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής αλλά και όσων περνούν καθημερινά από τον κεντρικότερο δρόμο της Άνω Πόλης των Πατρών είναι έντονα αφού η ταλαιπωρία τους είναι σημαντική. Οι ουρές των αυτοκινήτων πολλές φορές φθάνουν από την πλατεία των Ταμπαχάνων μέχρι το Λαϊκό Θεατράκι (από την μια πλευρά), μέχρι το πεύκο της Αρόης, τα Σύνορα και την οδό Γούναρη (από την άλλη).

Μάλιστα οι συμπολίτες φοβούνται ότι το κυκλοφοριακό θα αυξηθεί σημαντικά στο άμεσο μέλλον με την παράδοση της Μικρής Περιμετρικής η οποία βγαίνει στην πλατεία των Ταμπαχάνων. Η πεποίθηση των περισσότερων είναι ότι με την προσθήκη και αυτού το κυκλοφοριακού φόρτου, το πρόβλημα θα γιγαντωθεί.

Παράλληλα εκτιμούν ότι ήταν λάθος η επιλογή η τοποθέτηση φαναριών στην πλατεία Ταμπαχάνων, αντί ενός κυκλικού κόμβου (τύπου ΤΕΙ) που θα «αυτορρύθμιζε»  καλύτερα την ροή των οχημάτων.

 

Πάτρα: Νέο φανάρι… παλιό κυκλοφοριακό στην οδό Γερμανού- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις