Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο φανάρι… παλιό κυκλοφοριακό στην οδό Γερμανού- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Νέο φανάρι… παλιό κυκλοφοριακό στ...

Απορούν κάτοικοι και οδηγοί για την χρησιμότητά του

Την έντονη απορία κατοίκων αλλά και διερχόμενων οδηγών έχει προκαλέσει η λειτουργία, εδώ και κάποιες ημέρες, ενός καινούργιου φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Εύνάρδου και Γερμανού, στην Άνω Πόλη της Πάτρας. Το thebest.gr έχει επανειλημμένα ασχοληθεί με το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις ώρες αιχμής η οδός Γερμανού με την ουρά των οχημάτων να φθάνει από το Λαϊκό Θεατράκι, μέχρι την πλατεία Ταμπαχάνων, από την μια πλευρά, από την πλατεία μέχρι την Γούναρη από την άλλη και μέχρι το πεύκο της Αρόης από την τρίτη.

Όπως λένε οι κάτοικοι και οι οδηγοί, το καινούργιο φανάρι ήρθε να προστεθεί στα… δύσκολα της Γερμανού συνεισφέροντας στο κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς κόβει την ελεύθερη κυκλοφορία των οχημάτων σε ακόμα ένα σημείο. Όσοι μίλησαν στο thebest.gr δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί τοποθετήθηκε και τέθηκε σε  λειτουργία από την στιγμή που δεν φαίνεται να εξυπηρετεί σε τίποτα, αντιθέτως προσθέτει στη δυσλειτουργία του δρόμου.

Ωστόσο είναι και κάποιοι που αναγνωρίζουν ότι στο σημείο είχαν γίνει κατά το παρελθόν κάποια μικροατυχήματα στην συγκεκριμένη διασταύρωση, αλλά μέχρι εκεί. Μάλιστα τονίζουν ότι η κυκλοφοριακή Οδύσσεια στην περιοχή αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την παράδοση της Μικρή Περιμετρικής της Πάτρας.

Και τούτο γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος, που «βγαίνει» στην πλατεία Ταμπαχάνων, θα έχει πολύ μεγάλη κίνηση και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Οι πιέσεις που αναμένεται να δεχθούν οι γύρω δρόμοι από την λειτουργία του φαναριού στον συγκεκριμένο κόμβο θα είναι μεγάλοι και η απορία όλων είναι γιατί δεν δημιουργήθηκε ένα κόμβος τύπου ΤΕΙ ο οποίος θα μπορούσα να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση των δρόμων στην Άνω Πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις