Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΓΙΟΡΤΩΝ- ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ SHOPPING

ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΓΙΟΡΤΩΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι perfume stars των ημερών

Παλιές ευωδιές σε νέες εκδοχές και καινούρια αρώματα τελευταίας εσοδείας με ετικέτες ξακουστών πολυτελών labels της μόδας και της ομορφιάς, μας γνέφουν στα καταστήματα καλλυντικών εν όψει γιορτών με πρεσβευτές δημοφιλή και γοητευτικά ονόματα του σινεμά και της fashion business. Πρόσωπα που ξέρουν να «γράφουν» στο φακό εισπράττουν αστρονομικές αμοιβές για φωτογραφίσεις και φιλμάκια προώθησης ώστε να σαγηνεύσουν το παγκόσμιο κοινό αρωματισμένα. Ξεχωρίσαμε τις πιο «ηχηρές» καμπάνιες με celebrities για φέτος. Εμπνέουν για δώρα για μας και τους αγαπημένους μας, άνδρες και γυναίκες.

GABRIELLE CHANEL

Η ιδέα για ένα φανταστικό, ιδανικό λουλούδι βασίζεται σε ένα λευκό άνθινο μπουκέτο από εξωτικό γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς  tuberose και ylang ylang. Το πρώτο άρωμα του γαλλικού κολοσσού Chanel, με το όνομα της επαναστάτριας ιδρύτριάς του, έχει μούσα την αντισυμβατική σταρ Khristen Stewart  που μέσα σε υπερβατικό κλίμα αντιπροσωπεύει τον αγώνα προς την ελευθερία του ατόμου.

 

CHANEL 5 L’EAU

Ένα από τα διασημότερα και πιο αναγνωρίσιμα αρώματα στον κόσμο, το Chanel 5,  παραμένει στις πρώτες θέσεις των καταστημάτων καλλυντικών της υφηλίου. Μάλιστα, πρόσφατα  απέκτησε την εξέλιξή της original ευωδιάς με υπότιτλο L’Eau και μούσα τη 17χρονη Lily Rose Depp. Περιέχει μανταρίν οράνζ, λεμόνι, λάιμ, μαγιάτικο τριαντάφυλλο κ.α.

 

GUCCI BLOOM

Με πρωτοποριακή σύνθεση από Ινδική ταμπερρόζη και γιασεμί, μαζί με rangoon creeper, το πρώτο άρωμα του οίκου Gucci στην πολύ hot εποχή του Alessandro Michelle έχει πρέσβειρα τη γαλανομάτα στάρλετ των «50 αποχρώσεων του γκρι» και «κολλητή» του, Dakota Johnson. Mαζί με άλλα δυο μοντέλα φωτογραφίζονται σε ειδυλλιακούς, παραδεισένιους κήπους φορώντας βέβαια λουλουδάτες δημιουργίες Gucci.

MISS DIOR

Πρέσβειρα του γαλλικού οίκου Christian Dior από το 2010 η μικροσκοπική ντίβα Natalie Portman ενσαρκώνει μια δυναμική και σίγουρη γυναίκα που υποκλίνεται στο πάθος του έρωτα, φορώντας υπέροχες δημιουργίες της νέας καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiuri. Το άρωμα Miss Dior είναι λουλουδένιο, με ρόδο Γαλλίας, τριαντάφυλλο Δαμασκού, λεμόνι, ροζ πιπέρι, πορτοκάλι και περγαμόντο.

 

THE ONE- DOLCE E GABBANA

Περγαμόντο, μαργαρίτα, ροδάκινο. Μετά το κλασικό «One» του 2008, το άρωμα επαναλανσάρεται. Εmilia Clarke και Kit Harington, οι σταρ του πολύκροτου σήριαλ Game of Thrones, ταξιδεύουν σε μια γειτονιά της Νάπολης, όπου «το χρυσό φως της Μεσογείου λάμπει πάνω από οικογένειες που απολαμβάνουν ιταλικό φαγητό σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Εκείνη, μια λαμπερή σταρ με εκπληκτική ομορφιά αγκαλιάζει τη στιγμή και ζει τη ζωή στο έπακρο. Εκείνος αντικατοπτρίζει την παιχνιδιάρικη γοητεία, την αυτοπεποίθηση και την εκ γενετής έλξη του άντρα Dolce & Gabbana».

WOMAN- RALPH LAUREN

H βραβευμένη με Οσκαρ αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Chastain πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του eau de parfum «Woman» του βασιλιά της αμερικάνικης μόδας Ralph Lauren με ανδρικό κοστούμι και κλασικό παλτό. Αχλάδι, φραγκοστάφυλο, τριαντάφυλλο Tουρκίας και σανταλόξυλο δεσπόζουν στην όσφρησή μας. H φωτογράφιση είναι του Steven Meisel.

BOSS BOTTLED TONIC

Πικάντικο ανδρικό άρωμα  με γκρέιπφρουτ, τζίντζερ και πικρό πορτοκάλι, που διαθέτει ως πρέσβη το χολιγουντιανό sex symbol Chris Hemsworth, πρωταγωνιστή των ταινιών «Thor» με εικόνα αφοσιωμένου μπαμπά και «καυτού» πατέρα. Ο πανέμορφος σταρ επαινεί το προιόν για την ελαφράδα του καθώς η δροσερή αίσθηση που μεταδίδει του θυμίζει τους ευκάλυπτους και το καλοκαίρι των surfers στην πατρίδα του, την Αυστραλία.

 

DIOR HOMME SPORTS

Ποιος αντιστέκεται στον style icon Robert Pattinson κινηματογραφημένο σε μια ασπρόμαυρη Νέα Υόρκη με υπόκρουση Αerosmith; Ο βρετανός γόης περιπλανιέται σε κτίρια, οροφές ανάμεσα σε skaters και διαβάτες. Το άρωμα βασίζεται σε κίτρο, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και ξεχωρίζει για την ανάλαφρη φρεσκάδα του.

TOM FORD ANTHRACITE NOIR

Σκοτεινό χαρμάνι με βάση το τζίντζερ, το κίτρο, το περγαμόντο και πρεσβευτή τον κούκλο ισπανό μοντέλο και ηθοποιό Jon Kortajarena στο κρεβάτι, χωρίς ρούχα. O Tom Ford παράγει την τρίτη ευωδιά της ανδρικής σειράς Noir και η φωτογράφιση είναι υπερβολικά sexy.

 

GUCCI GUILTY

Ο Jared Leto «χάνεται» σε ξηρές ξυλώδεις νότες. Στη σύνθεση του αρώματος προσδίδουν ένταση τρεις διαφορετικές ποικιλίες: το έλαιο Πατσουλί που χαρίζει ένα γλυκό, σκοτεινό και γήινο χαρακτήρα, το Βετιβέρ και το φρέσκο γρασίδι από τα δάση…

GOLDEA- BULGARI

Η καλιφορνέζα καλλονή και βασίλισσα του μόντελινγκ, Bella Hadid αναδεικνύει ένα ανατολίτικο, γλυκό άρωμα με νότες κορυφής μόσχο, περγαμόντο, βατόμουρο. Στη φωτογράφιση και το φιλμάκι το supermodel περνάει μια άκρως ρομαντική νύχτα στη Ρώμη.

MODERN MUSE-ΕSTEE LAUDER

Η μπαλαρίνα Misty Copland εκπροσωπεί την Estee Lauder, παρουσιάζοντας ένα ξυλώδες, λουλουδένιο άρωμα με κυρίαρχο τόνο το γιασεμί. Η γνωστή χορεύτρια εκμυστηρεύεται ότι για να φτάσει εδώ εχει παλέψει και έχει ξεπεράσει τα όρια της. Ως πρέσβειρα του Modern Muse θέλει να μας εμπνεύσει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο με τον δικό μας τρόπο.

UOMOSALVATORE FERRAGAMO

Μαύρο πιπέρι, κάρδαμο, κασμίρι  και τιραμισού από το περίφημο luxury brand της Φλωρεντίας,  με είδωλο τον ανερχόμενο 36χρονο λονδρέζο ηθοποιό Βen Barnes. Μήνυμα η κομψή, ανδρική γοητεία του ιταλικού art of living.

GENTLEMANGIVENCHY

Μπαχαρικά, ξύλα, πατσουλί και καπνός! Ο  φοβερά γοητευτικός Αaron Taylor Johnson σκηνοθετημένος από τη γυναίκα του, αρωματίζεται και … «κολάζει». Μιλάμε για το παλιό ομώνυμο άρωμα εντελώς εκμοντερνισμένο.

MON GUERLAIN

Λεβάντα, περγαμόντο, γιασεμί, βανίλια Ταιτής και το τέλειο πρόσωπο της Αngelina Jolie. H διαφήμιση είναι ένας ύμνος στη σύγχρονη θηλυκότητα. Ενώ ο αρωματοποιός δημιουργεί το άρωμα, η πασίγνωστη σταρ «νεγκλιζέ», αγναντεύει από το παράθυρο και περιδιαβαίνει το κατάλευκο σπίτι της μελαγχολική, ώσπου «ξυπνάει», χαίρεται, εργάζεται και ντύνεται με μαύρη δαντέλα για νυχτερινή έξοδο.

SAUVAGE DIOR

Περγαμόντο, κίτρο, ροζ πιπέρι και λεβάντα πρωτοστατούν στο διάσημο άρωμα με τη wild καμπάνια.  Χαμένος στην έρημο σε road trip, o Johnny Depp, με τατουάζ, δαχτυλίδια, μουστάκι και look ταξιδευτή, εραστή της περιπέτειας και της περιπλάνησης.  Ο σταρ είναι για τρίτη χρονιά το ανδρικό πρόσωπο του οίκου Dior παρά τα δημοσιεύματα περί ανάρμοστης συμπεριφοράς. Αλλωστε, κλέβει πάλι την παράσταση στο «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές».

GOOD GIRL COLLECTOR EDITION – CAROLINA HERRERA

Γιασεμί και tuberose με κακάο σε ολοκαίνουρια γκλίτερ αστραφτερή εκδοχή με μούσα το supermodel Karlie Kloss. Η αριστοκράτισσα της αμερικάνικης μόδας Carolina Herrera βάζει λάμψη στο μπουντουάρ μας. To  μπουκάλι "Good Girl" είναι καρτουνίστικη γόβα «στιλέτο» σαν κόσμημα.

 

ETERNITY CALVIN KLEIN MEN

H ιδανική oικογένεια του σήμερα, που αποπνέει ρομαντισμό, αγάπη και πίστη παρουσιάζεται από τον οίκο Calvin Klein με επικεφαλής το Raf Simons.  Πρωταγωνιστεί ο 36χρονος ηθοποιός Jake Gyllenhaal που υποδύεται έναν ακαταμάχητο μπαμπά που διαβάζει ποίηση στο παλιό μοντέλο Liya Kebede και την τετράχρονη κόρη της. Δοκιμάστε αυτό το δροσερό άρωμα με ίριδα και κέδρο.

OBSESSED CALVIN KLEIN

O Raf Simons κυκλοφορεί τη νέα εκδοχή του παλιού αρώματος «Obsession» ως «Obsessed», για γυναίκες και άνδρες, με εσπεριδοειδή, νερόλι, λεβάντα και παλιές φωτογραφικές λήψεις του διάσημου φωτογράφου Mario Sorrenti από το 1993, τότε που ζούσε το μεγάλο έρωτα με τη 18χρονη Kate Moss. «Είναι μαγική, η παρουσία της ήταν τόσο δυνατά όμορφη. Ηθελα να τη φωτογραφίζω κάθε λεπτό» λέει εκείνος.

 

DAISY ANNIVERSARY EDITION- MARC JACOBS

Η σειρά αρωμάτων «Daisy» του αμερικανού σχεδιαστή Marc Jacobs γιορτάζει επέτειο δεκαετίας με όλα τα αξιολάτρευτα μπουκαλάκια με τις μαργαρίτες καθώς και ένα της anniversary edition, με μούσα το νέο αστέρι της μόδας, τη 16χρονη Kaia Gerber. Με μια διαφήμιση γεμάτη νεανική ενέργεια και παιχνιδιάρικη θηλυκότητα, το εμβληματικό φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα με  βιολέτα, φράουλα, γαρδένια, γιασεμί είναι ξανά στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View