Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Συνεχίζει ακάθεκτη η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ - Νίκησε με 15-9 και τον Νηρέα Χαλανδρίου

Πόλο: Συνεχίζει ακάθεκτη η γυναικεία ομά...

Για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής των γυναικών

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ, η οποία επικράτησε με 15-9 του Νηρέα Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο των γυναικών. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπιτσάκου κάνει τη διαφορά στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος.

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, οι δύο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο. Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο, με τον Νηρέα να καταφέρνει να μειώσει το σκορ σε 8-7 στο τρίτο οκτάλεπτο, μετατρέποντας το ματς σε ντέρμπι.

Ωστόσο, ένα "εκρηκτικό" τέταρτο οκτάλεπτο στο οποίο η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου πέτυχε επτά γκολ, ήταν εκείνο που έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ΝΕΠ και της χάρισε την τέταρτη νίκη της για φέτος.

Από τρία γκολ πέτυχαν οι Λυκοθανάση και Σολανάκη για τη νικήτρια ομάδα, όπως και η Μαυρέλου για τον Νηρέα.

Τα 8λεπτα: 3-1, 3-3, 2-3, 7-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Μανέτα Μ. 1, Μανέτα Σ. 2, Λυκοθανάση 3, Παπαδοπούλου 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη 3, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Τσιμάρα

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 2, Κασσάρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά 1, Μαστροκαλού, Μαυρέλου 3, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Εξαρχάκου 1, Αδάμη, Οικονομίδη, Αγγελίδη, Κονταλέξη

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Η ΝΕΠ συνέχισε το απόλυτο κέρδισε και το Νηρέα με 15-9

20.00 Ένα λετπό πριν την λήξη του αγώνα η ΝΕΠ είναι αγκαλιά με τη νίκη, αφού προηγείται με 14-9 του Νηρέα Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος με την ΝΕΠ να προηγείται με 8-7 του Νηρέα.

Ο Νηρέας έκανε την ανατροπή και ισοφάρισε σε 6-6, αλλά η ΝΕΠ πέρασε και πάλι μπροστά με 7-6.

19.35 Η ΝΕΠ προηγείται με 6-4 στο ημίχρονο του αγώνα της με τον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός". Τα γκολ για την ομάδα του Μπιτσάκου στο δεύτερο μέρος πέτυχαν οι Λυκοθανάση (2) και Κουτελη, ενώ για τον Νηρέα η Εξαρχάκου και Μαυρέλου.

19.20 Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τη ΝΕΠ να προηγείται με 3-1 του Νηρέα. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Σ. Μανέτα, Μπιτσάκου και Μπαλάτσα, ενώ για το Νηρέα η Τετζαλίδου.

19.00 Την τέταρτη της σερί νίκη θα επιδιώξει η γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ αυτή την ώρα στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας. Παρακολουεθστε από το thebest.gr την εξέλιξη του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Μεγάλες στιγμές για τα "χρυσά" κορίτσια της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports