Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φορτηγά: Ψάχνουν εναλλακτικές για να μην μπαίνουν μετανάστες - Απευθείας στάθμευση και έλεγχο των οχημάτων μέσα στο ISPS στο λιμάνι της Πάτρας ζήτησαν από τον ΟΛΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Φορτηγά: Ψάχνουν εναλλακτικές για να μην...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πρόβλημα οι έφοδοι των αλλοδαπών μέσα στο λιμάνι

Να αλλάξει το σύστημα εισόδου και ελέγχου των φορτηγών μέσα στο λιμάνι της Πάτρας, πρότεινε η ομοσπονδία ιδιοκτητών φορτηγών διεθνών μεταφορών δια μέσου και του προέδρου της Αθανάσιου Κάκκου, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την "πολιορκία" μεταναστών ώστε να μπουν στο φορτίο και να περάσουν παράνομα στην Ιταλία. Ο κύριος Κάκκος πριν από λίγες ημέρες είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ, για να του μεταφέρει τον έντονο προβληματισμό του, αλλά και τις γνώσεις του όπως δηλώνει στο thebest.gr πάνω στο αντικείμενο.

Αυτό που προτάθηκε ήταν, τα φορτηγά οχήματα να περνούν απευθείας μέσα στο ασφαλές και περιφραγμένο σύστημα ISPS και κατόπιν να γίνεται σε δεύτερη φάση ο έλεγχος κάθε φορτίου. Έτσι ώστε τα οχήματα να μη μένουν εκτεθειμένα μέσα στον χώρο του πάρκινγκ που εως σήμερα αποτελεί εύκολο στόχο για τους μετανάστες που υπερπηδούν με ευκολία τα κιγκλιδώματα.

Στόχος είναι η ασφάλεια οδηγών και εμπορευμάτων καθώς και να καταστεί το λιμάνι της Πάτρας, ένας ασφαλής προορισμός για τα φορτηγά οχήματα που θέλουν να κινηθούν από και προς Ιταλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις