Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Η ομάδα Νέων νίκησε τη Δόξα Παραλίας στα πέναλτι

Παναιγιάλειος: Η ομάδα Νέων νίκησε τη Δό...

Και "πέρασε" στη γ΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας πανηγυρίζει σήμερα η Ομάδα Νέων (Κ19) του Παναιγιαλείου, η οποία, έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα στο γήπεδο Παραλίας Πατρών, επιβλήθηκε 3-1 της τοπικής Δόξας στη διαδικασία των πέναλτι!

Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τον Παναιγιάλειο να προηγείται στο 41΄ με γκολ του Μήτση και να ισοφαρίζει λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 83΄ με τον Καλόφωνο.

Κατά τη διάρκεια της παράτασης οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, όμως το πέναλτι που κέρδισαν απέκρουσε ο Βαγενάς.

Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και κάπως έτσι οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες του Χρήστου Παρασκευόπουλου ήταν όχι μόνο ικανοί (ευστόχησαν σε 3) αλλά και τυχεροί, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν τρία (ένα απέκρουσε ο Βαγενάς και δύο κατέληξαν άουτ).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βαγενάς, Χίσα (67΄ Σύψας), Καφεντζής, Σουβατζόγλου, Σκιαδάς (78΄ Αγγελόπουλος), Ζησιμόπουλος (73΄ Βαρθαλάμης), Μήτσης, Κουτρόπουλος, Σπυρόπουλος (84΄ Ροδόπουλος), Δημητρέλης, Καλόφωνος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports