Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Διπλό πρόκρισης του Πανιωνίου στο «Κλ. Βικείδης»

Κύπελλο: Διπλό πρόκρισης του Πανιωνίου σ...

Οι «κυανέυθροι» επικράτησαν με 2-1 του Άρη

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο διπλό στο «Κλ. Βικείδης» σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αναμετρήσεις της σεζόν. Οι «κυανέυθροι» επικράτησαν με 2-1 του Άρη και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με πολύ όμορφη ενέργεια και σουτ του Λάμπρου 39’, με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 74ο λεπτό με το Πασά.

Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και με ένα εντυπωσιακό τακουνάκι του Γεσίλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν την μεγάλη νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, ενώ ο Άρης θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του ΠΑΣ Γιάννενα για να προκριθεί.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Πρώτη νίκη για τον Παναιτωλικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports