Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία καταβολής των τελών και συνδρομών για τα μέλη του Επιμελητηρίου

Πάτρα: Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνί...

Απαραίτητη για να έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς εκλογές

Η 27η Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή των τελών Γ.Ε.Μ.Η και συνδρομών προς το Επιμελητήριο. Η καταβολή είναι απαραίτητη προκειμένου τα μέλη να έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς εκλογές.

Επιμελητήριο Αχαΐας: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη των εκλογών - Οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες

Οι κάλπες θα στηθούν τον Δεκέμβριο ενώ στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών δημοσιεύθηκε η ανακοίνωση προκήρυξης των Επιμελητηριακών Εκλογών, η οποία περιλαμβάνει τις ημερομηνίες - προθεσμίες (λήξη ταμειακής ενημερότητας, αναρτήσεις εκλογικών καταλόγων, κατάθεση υποψηφιοτήτων, ενστάσεις) καθώς και περιληπτικές οδηγίες για τις διάφορες εκλογικές φάσεις και την ψηφοφορία.

Στο site του Επιμελητηρίου www.e-a.gr βρίσκονται μαζί με την προκήρυξη αναρτημένα, τα έντυπα που θα χρειαστούν οι υποψήφιοι (αίτηση υποψηφιότητας και υπεύθυνη δήλωση) και τα έντυπα με τα οποία θα δηλωθούν οι εκπρόσωποι-εκλογείς από τα Νομικά πρόσωπα (εταιρείες) για τα οποία προβλέπεται..]

Επίσης είναι αναρτημένη και η κωδικοποιημένη νομοθεσία (Νόμος 2081/99 και Προεδρικό Διάταγμα 372/92) όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν με τον πρόσφατο Νόμο 4484/2017 που αφορά την διεξαγωγή αυτών των εκλογών.
ΠΡΟΣΟΧΗ:

"Να υπενθυμίσουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου ότι η κρίσιμη ημερομηνία για να καταστεί ταμειακά ενήμερη κάποια επιχείρηση είναι η Παρασκευή 27η Οκτωβρίου 2017. Η πληρωμή οφειλομένων υποχρεώσεων μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα παρέχει το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Η Εκλογική Επιτροπή θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη διευκόλυνση των εκλογέων και των υποψηφίων και θα δέχεται οποιαδήποτε απορία παρατήρηση και πρόταση μέσω της υπηρεσίας του Επιμελητηρίου.
Για την επικοινωνία σας : τηλ 2610277779, φαξ 2610276519, email [email protected]", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά