Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Απόλλωνας Carna και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Μπάσκετ: Απόλλωνας Carna και φέτος στο π...

Συνεχίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών

Ο Απόλλωνας θα συνεχίσει και φέτος να είναι μαζί με την εταιρεία Carna. Όπως αναφέρει η πατρινή ομάδα: "Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με την Carna, της επιχειρηματικής οικογένειας Μιχαλάκου, στο επίπεδο της χορηγικής ονοματοδοσίας της ομάδας μας.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2014. Εργαστήκαμε σκληρά από την πρώτη στιγμή, για την εναρμόνιση της επωνυμίας Carna στον επικοινωνιακό σχεδιασμό του Απόλλωνα. Στο διάστημα που μεσολάβησε αποδείχθηκε ότι η εταιρία Carna υπήρξε κάτι περισσότερο από χορηγός ονοματοδοσίας για εμάς.

Ήταν και θα παραμείνει άξιος συμπαραστάτης μας, αποδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας και των ιδιοκτητών της, καθώς και την διάθεσή τους για ανιδιοτελή προσφορά.

Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί, Απόλλωνας + Carna, με στόχο να ανεβάσουμε την αγαπημένη ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει!

Οι προσπάθειες που έκανε ο Σύλλογος στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια (χορηγική ονοματοδοσία, προσέλκυση χορηγών και υποστηρικτών, σύνταξη φακέλου χορηγιών κ.ά.) αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Με την ίδια συνταγή θα συνεχίσουμε στο μέλλον, καθιστώντας την συνεργασία του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου με τον Απόλλωνα επωφελή και για τις δύο πλευρές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Απόλλωνας κέρδισε με 88-72 τον Δούκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports