Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Περιφερειακή Διακυβέρνηση ανεδειξε από την Πάτρα ο Απόστολος Πόντας

Την Περιφερειακή Διακυβέρνηση ανεδειξε α...

Υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Στη σημασία της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, στάθηκε κατά την διάρκεια της περιοδείας του, σε Αχαΐα και Ηλεία, ο υποψήφιος για την αρχηγία του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, Απόστολος Πόντας.

Κατά τη διάρκεια πρωινών συναντήσεων του με παραγωγικούς φορείς στην Πάτρα, ο Απόστολος Πόντας μίλησε για την πρόταση του, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο διοικητικό μοντέλο που θα καταστήσει την εκάστοτε Περιφέρεια πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

‘’Οι επισκέψεις μας στις περιφέρειες -όπως αυτή της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Πάτρα- οι επαφές και οι συζητήσεις με φορείς και πολίτες για τις θέσεις μας, δεν έχουν ως βασικό στόχο την προσέλκυση ψηφοφόρων για την υποψηφιότητα μου.

Στόχος είναι η διεύρυνσης του μηνύματος πως η Πολιτεία και το Κράτος δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν στην Πρωτεύουσα και η ανάδειξη ενός νέου διοικητικού μοντέλου, της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, με επίκεντρο διαχείρισης και λήψης αποφάσεων την εκάστοτε Περιφέρεια. Με γνώμονα, πάντα, πως ο κάθε τόπος έχει πρώτος δικαίωμα επ’ ωφελείας από την φορολόγηση του προϊόντος που παράγει και δικαίωμα ανάπτυξης πάνω στα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η ευημερία του πολίτη του μέλλοντος δεν θα εξαρτάται από την Χώρα αλλά από τον τόπο διαμονής του", ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις