Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας πάει στη Νέα Σμύρνη για το 3 στα 3

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας πάει στη Νέα Σμύρνη...

Θέλει την τρίτη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο

Με στόχο το 3 στα 3 στο ξεκίνημα της φετινής Stoiximan.gr Basket League θα αγωνιστεί ο Προμηθέας το Σάββατο 21/10 (4.30μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα παραταχθεί με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Αμερικανό πόιντ-γκαρντ, Λάνγκστον Χολ στις τάξεις της, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους «Προμηθείς».

Αντίθετα, δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, εξαιτίας του τραυματισμού του. Αναλυτικά η αποστολή του Προμηθέα θα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γκίκας, Χολ, Σκούφης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλός, Εβανς, Γκάτζιος και Τουτζιαράκης.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όποιος πιστέψει ότι το έργο μας είναι εύκολο, επειδή ο Πανιώνιος έχει ηττηθεί δυο φορές φέτος, κάνει μεγάλο λάθος».

Αυτό τόνισε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς στις δηλώσεις του για το παιχνίδι του Σαββάτου και πρόσθεσε: «Ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή (σ. Ζιάγκος αντί Καλαφατάκη) και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζει και η ψυχολογία και η αγωνιστική φιλοσοφία μιας ομάδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί όπου θέλουμε.

Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι μεν θετικό για εμάς, καθώς ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με ιστορία και φανατικό κοινό, όμως ειλικρινά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Οφείλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο παρκέ για να φτάσουμε στην 3η φετινή μας νίκη».

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε και στην κλήση των Νίκου Γκίκα και Χρήστου Σαλούστρου στην Εθνική μας ομάδα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν τη διάκριση. Είναι μεγάλη τιμή και για τους ίδιους, αλλά και για τον Προμηθέα». Να σημειωθεί ότι και οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Αλεξάντερ Λίποβι κλήθηκαν αντίστοιχα στις Εθνικές ομάδες της Βοσνίας και της Ουκρανίας.

* Απέναντί του ο Προμηθέας θα βρει τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα της Πάτρας, αλλά και τους πατρινούς Γιάννη Μολφέτα και Γιάννη Δημακόπουλο.

* Το παιχνίδι Πανιώνιος-Προμηθέας ορίστηκαν να διευθύνουν οι Χαράλαμπος Καρακατσούνης (Μαγνησίας), Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Αλέξανδρος Καλδίρης (Αττικής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Στην Εθνική ανδρών Γκίκας και Σαλούστρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports