Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε Μεσολογγίτης φοιτητής στο Ρέθυμνο-Η αντίδραση του πατέρα: «Γιατί σκοτώνετε τα παιδιά μας;»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε Μεσολογγίτης φοιτη...

Ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση στην παλιά πόλη

Μία περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου. Ένας 30χρονος από το Μεσολόγγι που πραγματοποιεί τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,  κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν τρεις άνδρες στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως καταγγέλλει ο 30χρονος, δέχθηκε επίθεση μαζί με τον 35χρονο φίλου του από άγνωστους σε αυτούς, δράστες, τραυματίζοντας τους. Ο 35χρονος κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο 30χρονος έπεσε στο έδαφος βαριά χτυπημένος, ανήμπορος να μετακινηθεί.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τη φασαρία, πετάχτηκαν από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι.

Ο ξυλοδαρμός ήταν τέτοιος που ο 30χρονος χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να του γίνουν ράμματα, ενώ παράλληλα καταγγέλθηκε στις αρχές το περιστατικό.

Στο μεταξύ, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 22 χρόνων οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Οι ίδιοι, αν και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, αρνούνται κάθε συμμετοχή στο περιστατικό.

 

Με πληροφορίες από το cretapost

 

Δριμύ κατηγορώ εντωμεταξύ απευθύνει ο πατέρας του θύματος σε επικοινωνία που είχε με τα «Ρεθυμνιώτικα Νέα», εκφράζοντας την ανησυχία του αλλά και την δυσαρέσκειά του για την επίθεση στο παιδί του. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να μάθω το γιατί. Γιατί συμβαίνουν αυτά στο Ρέθυμνο; Γιατί μια μειοψηφία τρομοκρατεί και δέρνει όποιον του κάνει κέφι; Στέλνουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν και νιώθουμε πως είναι απροστάτευτα.

Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Ζούμε με τον φόβο μην σκοτώσει κανείς τα παιδιά μας. Το δικό μου παιδί δεν πείραξε κανέναν. Είναι άριστος, κάνει διδακτορικό, έχει στόχους στη ζωή του, είναι φιλήσυχος.

Όπως περπατούσε στον δρόμο ο γιος μου του επιτέθηκαν άναντρα και αναίτια. Τον έβαλαν κάτω και τον χτυπούσαν ανελέητα τρία άτομα. Δεν ήξερε κανέναν από τους τρεις. Την επόμενη φορά τι να περιμένω; Να θρηνήσω τον γιό μου;

Κάποιος από το Ρέθυμνο να μου εξηγήσει το γιατί. Ποιοι είναι αυτοί που κάθε τόσο κάνουν τους παλληκαράδες ανενόχλητοι; Σε ποιο μεσαίωνα ζουν όλοι αυτοί που βγαίνουν στον δρόμο και δέρνουν φοιτητές; Δεν είναι η πρώτη φορά, γνωρίζω ότι έχει συμβεί επανειλημμένα, θυμόμαστε ότι κάποιος έφτασε μέχρι δολοφονία φοιτητή για το τίποτα.

Θέλω να το γράψετε αυτό: Γιατί μας σκοτώνετε τα παιδιά μας; Ξέρω πως δεν είναι αυτή η Κρήτη. Αλλά κάποιοι φταίνε γι' αυτή την κατάσταση και δεν πάει άλλο.

Μπορώ κι εγώ να αυτοδικήσω. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον παλληκαρά. Θέλω όμως να αναλάβει καθένας την ευθύνη του και να σταματήσει στο Ρέθυμνο αυτή η κατάσταση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 20χρονος για τον ξυλοδαρμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Προσήχθη και ένας 34χρονος Αλβανός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις