Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στην διεθνή έκθεση της Anuga στην Κολωνία συμμετείχε επιτυχώς το Achaiavalues του Επιμελητηρίου Αχαΐας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην διεθνή έκθεση της Anuga στην Κολωνί...

Στην πόλη της Γερμανίας ταξίδεψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας

Στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης που στοχεύουν στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Achaiavalues του γραφείου εξαγωγών της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην φετινή διεθνή έκθεση της Anuga που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας το χρονικό διάστημα, 7-11 Οκτωβρίου 2017.

Η Αnuga η οποία πραγματοποιείται κάθε 2 έτη, αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του χώρου των τροφίμων και ποτών η οποία προσελκύει περίπου στους 160.000 επισκέπτες.

To Achaiavalues ήταν μια από τις 260 συνολικά Ελληνικές συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης.

Το αισθητικά και λειτουργικά άρτιο περίπτερο του Achaiavalues, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, επισκέφτηκαν αγοραστές και πιθανοί μελλοντικοί συνεργάτες των εταιριών που συμμετέχουν στο project του Achaiavalues, από 21 χώρες και συγκεκριμένα από : Κίνα, Αυστραλία, Γερμανία, Ινδία, Αλγερία, Πολωνία, Ισραήλ,   Ισπανία, Ιράν, Ιράκ, Ολλανδία, Κύπρο, Βέλγιο, Πουέρτο Ρίκο, Μάλτα, Λίβανο,   Αλβανία, Αγγλία, Σκοτία, Ταιβάν και Σουηδία, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προς έκθεση τοπικά προϊόντα όπως κρασί-μέλι-οινοπνευματώδη-μπαχαρικά-πραλίνα-γλυκά του κουταλιού-μαρμελάδες-αποξηραμένα φρούτα, κ.α.

Οι επισκέπτες και αγοραστές έδειξαν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προιόντα. Ενδιαφέρον το οποίο, το γραφείο με το follow up που θα ακολουθήσει, θα επιχειρήσει να μετουσιώσει σε πωλήσεις προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων.

Το περίπτερο του Achaiavalues επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κων. Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Enterprise Greece Χρήστος Στάικος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας καθώς επίσης και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας Νικ. Πιλαβάς.

*Μεταξύ άλλων, το περίπτερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον δημοσιογράφου της Ναυτεμπορικής η οποία σε σχετικό της αφιέρωμα στην εν λόγω έκθεση, κάνει αναφορά και στο Achaiavalues ως μια καλή πρακτική εξωστρέφειας μέσω συνέντευξης με τον Δ/ντη Εξαγωγών του γραφείου, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

*Ακολουθεί το σχετικό link:


http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1284561/protasi-invest-in-taste-apo-260-ellinikes-etaireies-trofimon

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά