Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παναγιώτης Κρίκης:«Καλώ όλα τα μέλη να προσέλθουν στις κάλπες, για να αλλάξει σελίδα και ταχύτητα το Επιμελητήριο Αχαΐας»

Παναγιώτης Κρίκης:«Καλώ όλα τα μέλη να π...

Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου η τακτοποίηση των οικονιμικών υποχρεώσεων των μελών

Ο Παναγιώτης Κρίκης καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας να προσέλθουν στις κάλπες στις προσεχείς εκλογές  προκειμένου να αλλάξει σελίδα και ταχύτητα το Επιμελητήριο, 'οπως αναφέρει:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Έως τις 27 Οκτωβρίου, όπως ορίζεται από το Ν.4484/2017, θα πρέπει κάθε μέλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, προκειμένου να έχει δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς εκλογές.

Αναλυτικά, τα μέλη έχουν δικαίωμα καταχώρησης στους εκλογικούς καταλόγους, εφόσον καταβάλλουν τις οφειλές τους μέχρι την 27η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 3:00 μ.μ. με πληρωμή στο ταμείο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ή με ηλεκτρονική πληρωμή με ημερομηνία έως και την ανωτέρω 27η Οκτωβρίου 2017 με την οποία να έχει πραγματοποιηθεί οριστικά η καταβολή κάθε οφειλόμενου ποσού. Στην τελευταία περίπτωση οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ζητήσουν-εκδώσουν αντίγραφο του παραστατικού πληρωμής και να το αποστείλουν άμεσα στην εκλογική επιτροπή σε περίπτωση που λόγω τραπεζικών διαδικασιών καθυστερήσει η εμφάνιση της έγκαιρης πληρωμής στα πληροφοριακά συστήματα.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» κ. Παναγιώτης Κρίκης με δήλωσή του, καλεί όλα τα μέλη να εκπληρώσουν εμπρόθεσμα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να σπεύσουν μαζικά στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας:

«Καλώ όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, παρά την  έκδηλη απογοήτευσή τους από τα πενιχρά πεπραγμένα της απερχόμενης Διοίκησης και την άσχημη πορεία του Επιμελητηρίου, να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κάλπες.

Η μεγάλη απογοήτευση των χιλιάδων μελών εξ αιτίας της ουσιαστικής ανυπαρξίας του Επιμελητηρίου, δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε αδιαφορία και αποχή από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στις επικείμενες εκλογές, κρατάμε στα χέρια μας την ευκαιρία για να  αλλάξουμε το μέλλον του Επιμελητηρίου Αχαΐας, να δώσουμε στους χιλιάδες επιχειρηματίες του νομού, τις ίσες ευκαιρίες που δικαιούνται για ανάπτυξη και πρόοδο.

Η Παράταξή μας «Επιμελητήριο για όλους», έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στην προοπτική αυτή και καλεί όλα τα μέλη να προσέλθουν στις κάλπες, για να αλλάξει σελίδα και ταχύτητα το Επιμελητήριο Αχαΐας.".

 

Η «Ενωτική Παρέμβαση» κατεβαίνει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις