Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δεν φαντάζεστε που ανέβηκαν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας για να κρεμάσουν πανό – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν φαντάζεστε που ανέβηκαν τα μέλη της ...
Βγενόπουλος Φάνης

Στο κέντρο της πόλης

Πανό αλληλεγγύης στο λαό της Καταλονίας έχουν κρεμάσει μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί έξω από το δημοτικό θέατρο «Απόλλων» στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Το πανό αναφέρει: «Αυτή είναι η δημοκρατία της Ε.Ε. και του Κεφαλαίου! Visca La Terra!  Διεθνιστική αλληλεγγύη στο λαό της Καταλονίας!».

Εκείνο, φυσικά, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι  τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χρειάστηκε να ανέβουν σε τόσο μεγάλο ύψος για να τοποθετήσουν το πανό τους, το οποίο παραμένει εκεί από την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, όπου το κόμμα προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  για την Καταλονία.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων: «Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του καταλανικού λαού να αποφασίσει  για το μέλλον του. Διαδηλώνουμε  την αγωνιστική μας αλληλεγγύη μας στην σημερινή παλλαϊκή απεργιακή μάχη στην Καταλωνία / απάντηση στην επίθεση Ραχόι με τις πλάτες της ΕΕ. Εκφράζουμε την διεθνιστική μας αλληλεγγύη στις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής και μαχόμενης αριστεράς στην Καταλονία που στοχεύουν σε ένα κίνημα αυτοδιάθεσης και ανεξαρτησίας που συνδέεται με τον διεθνιστικό αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό, που θέλει να ενώσει τους λαούς γκρεμίζοντας τα δεσμά των εθνικών διαχωρισμών και της οικονομικής ανισότητας.»

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις