Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 4.700 δρομείς στο Run Greece

Πάτρα: 4.700 δρομείς στο Run Greece

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Με περισσότερους από 4.700 δρομείς ολοκληρώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη αθλητική διοργάνωση Run Greece στην Πάτρα.

Ολοκληρώθηκε το RUN GREECE- Άνοιξαν οι δρόμοι του κέντρου της Πάτρας -ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, το ∆ήµο Πατρέων και την χορηγική υποστήριξη της WIND.

Το Run Greece βγάζει χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της Πάτρας

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Wind "στον τελευταίο από τους συνολικά επτά σταθμούς της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς διεξήχθη και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Η WIND έδωσε και εκεί δυνατό «παρών» ξεχωρίζοντας με την πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Μάγδα Γαζέα, η οποία  εξασφάλισε μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Παράλληλα, η WIND συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία, συνέχισε το έργο προσφοράς και αλληλεγγύης που υλοποιεί από το 2011 στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου. Οι συμμετέχοντες έτρεξαν για καλό σκοπό ενισχύοντας τις προσπάθειες του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πάτρεων. Την επιταγή με το ποσό  που προσέφερε η εταιρεία στον οργανισμό παρέδωσε ο εκπρόσωπος της WIND στην Πάτρα κος Θοδωρής Δελλής.

Σε ένα διαφορετικό «αγωνιστικό κλίμα» βρέθηκαν επίσης δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης που πλημμύρισαν την κεντρική Πλατεία και τους γύρω δρόμους και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των δρομέων.

Το RUN GREECE ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν!

-Εκπρόσωπος από τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πάτρεων παραλαμβάνει την επιταγή από τον εκπρόσωπο της WIND στην Πάτρα κο Θοδωρή Δελλή
-Στην εκκίνηση των 5 χλμ.

Εκπρόσωπος από τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πάτρεων παραλαμβάνει την επιταγή από τον εκπρόσωπο της WIND στην Πάτρα κο Θοδωρή Δελλή, στην εκκίνηση των 5 χλμ.

Η πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Μάγδα Γαζέα στο βάθρο των νικητών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις