Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μουντιάλ: Τα σενάρια πρόκρισης στα μπαράζ για την Εθνική

Μουντιάλ: Τα σενάρια πρόκρισης στα μπαρά...

Τα σενάρια που υπάρχουν και ευνοούν την «γαλανόλευκη»

Η Εθνική έκανε το καθήκον της στην Λευκωσία, πήρε το «τρίποντο» με την Κύπρο, αλλά ακόμη κι αν νικήσει την ερχόμενη Τρίτη το Γιβραλτάρ η θέση της στα μπαράζ πρόκρισης των προκριματικών δεν είναι εξασφαλισμένη. Τα σενάρια που υπάρχουν και ευνοούν την «γαλανόλευκη» είναι τρία, έτσι ώστε να μην είναι εκείνη η χειρότερη δεύτερη των προκριματικών.

Εάν, λοιπόν, η Ελλάδα επικρατήσει του Γιβραλτάρ, τότε θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Αφού αφαιρεθούν οι 6 από τα ματς με την ουραγό ομάδα του 8ου γκρουπ θα φτάσει στους 13 στην ειδική βαθμολογία των δεύτερων.

Αυτό που θα περιμένει μετά είναι τα ακόλουθα σενάρια:

1. Να μη νικήσει η Σκωτία μέσα στην Σλοβενία. Οι Σκοτσέζοι παίζουν την πρόκριση, αλλά και οι Σλοβένοι έχουν κίνητρο μιας και έχουν ελπίδες, σε περίπτωση που δεν νικήσει η Σλοβακία τη Μάλτα.

2. Να μην υπάρξει νικητής στο ματς, Ουαλία-Ιρλανδία. Αν δε γίνει αυτό, η Ελλάδα θέλει νίκη των φιλοξενούμενων. Σε μια τέτοια περίπτωση κι εφόσον δεν ευοδωθεί κάποιο από τα άλλα σενάρια η θέση των μπαράζ θα παιχτεί στη διαφορά τερμάτων.

3. Να μην υπάρξει νικητής στο ντέρμπι Ουκρανία-Κροατία. Και οι δύο ομάδες με ισόπαλο αποτέλεσμα θα μείνουν εκτός Μουντιάλ, οπότε θεωρητικά αυτό είναι το λιγότερο δυνατό σενάριο (ισοπαλία). Η Κροατία γιατί θα γίνει εκείνη η χειρότερη δεύτερη των ομίλων, η Ουκρανία διότι θα μείνει τρίτη στον όμιλό της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουντιάλ: Η Εθνική έκανε το καθήκον της - Κέρδισε με 2-1 την Κύπρο και επέστρεψε στη δεύτερη θέση


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports