Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύλλογος Δρομέων Υγείας: Έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν φαινόμενα βίας στο Παμπελοποννησιακό

Σύλλογος Δρομέων Υγείας: Έχουν παρατηρηθ...

Να αυξηθεί η φύλαξη στο Στάδιο, ζητάει ο σύλλογος από τον Δήμο και τη Διοίκησή του

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας με επιστολή του στον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και στη Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ζητάει να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ασφάλειας των αθλούμενων στις εγκαταστάσεις του Σταδίου. Ο ΣΔΥ επισημαίνει πως, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό του τραυματισμού ερασιτέχνη αθλητή, έχουν παρατηρηθεί ανάλογα φαινόμενα και στο παρελθόν.

Η επιστολή:

«Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό ξυλοδαρμού ερασιτέχνη δρομέα στο χώρο του Βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα θέλαμε ως Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας να επισημάνουμε τα εξής:

1.Εκφράζουμε τη λύπη μας και τον αποτροπιασμό μας για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς σε ένα χώρο αθλητισμού και πολιτισμού είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά μεταξύ αθλουμένων. Ο σύλλογός μας δεν θα σχολιάσει περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, δεδομένου ότι του θέματος εξ όσων γνωρίζουμε, έχει επιληφθεί η ελληνική δικαιοσύνη.

2.Είναι γεγονός ότι πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν παρόμοια φαινόμενα που κατά κύριο λόγο οφείλονται στην ελλιπή φύλαξη του ευρύτερου χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (βοηθητικού κτλ) και ως εκ τούτου κρίνουμε ως απαραίτητη τη λήψη περαιτέρω μέτρων ασφάλειας (βελτίωση φωτισμού, παρουσία φύλακα και στο χώρο του βοηθητικού σταδίου κ.ά.) που θα βοηθήσουν στην εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών.

3.Τέλος σας καλούμε ως υπευθύνους διαχείρισης του χώρου, στον οποίο όπως γνωρίζετε προσέρχονται καθημερινά κατά εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές διαφόρων αθλημάτων, να προβείτε τώρα και στο μέλλον στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αφαιρείται άμεσα η άδεια εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις οποιουδήποτε επιδεικνύει επιθετική ή άλλου είδους ανάρμοστη συμπεριφορά που δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας όπως πάντα, ώστε να βοηθήσουμε από τη μεριά μας στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατρινός καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης στο Παμπελοποννησιακό – Αποβλήθηκε από τον Δήμο η ομάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις