Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Νταβλούρος: Επί 43 χρόνια η φλόγα της ΝΔ παραμένει δυνατή και φωτίζει το μέλλον μας

Θ. Νταβλούρος: Επί 43 χρόνια η φλόγα της...

Η ΝΔ ως παράταξη εθνικής ευθύνης, βρίσκεται σε μια νέα, αναγεννητική πορεία

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος σε ανακοίνωση του για την 43η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή αναφέρει τα εξής:

Η 43η επέτειος της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον αείμνηστο Εθνάρχη μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, βρίσκει την παράταξη μας πανέτοιμη για να βγάλει την πατρίδα μας από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο την έχει οδηγήσει το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία, ως η παράταξη της εθνικής ευθύνης, είναι και η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια νέα, αναγεννητική, πορεία.

«Εκεί που δεν υπάρχει ηγεσία που έχει το θάρρος να λέει την αλήθεια και λαός που δεν έχει το θάρρος να την ακούει, η δημοκρατία δεν λειτουργεί», είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Και τα λόγια του αυτά είναι σήμερα επίκαιρα περισσότερο από ποτέ. Με οδηγό αυτήν την παρακαταθήκη και με μια συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό, θα ανορθώσουμε τη χώρα, πιστοί στο εθνικό μας καθήκον.

4 Οκτωβρίου 1974 - 4 Οκτωβρίου 2017.  Επί 43 χρόνια  η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας, της τιμημένης παράταξης μας, παραμένει δυνατή. Συμβολίζει το παρελθόν μας, αλλά φωτίζει και το μέλλον μας. Αυτό που θα ξανακερδίσουμε, όλες και όλοι μαζί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις