Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CHANEL ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ ΣΤΟ GRAND PALAIS. ΑΦΘΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ PVC ME ΝΕΑ CATWALK QUEEN ΤΗΝ ΚΑΙΑ ΓΚΕΡΜΠΕΡ

CHANEL ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ ΣΤΟ GRAND PALAIS. ΑΦ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Προσέχω στο γκρεμό με διάφανες μπότες

Ένα «επικίνδυνο», αιωρούμενο, ξύλινο μονοπάτι στήθηκε στο Grand Palais του Παρισιού που μεταμορφώθηκε σε ορεινή εξοχή για την πιο πολυαναμενόμενη επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας: ο οίκος Chanel κάλεσε τα μοντέλα για ορειβασία εν όψει άνοιξης –καλοκαιριού 2018. Πουθενά δεν ήταν αυτή τη φορά οι αγαπημένες μούσες του Καρλ Λάγκερφελντ Κάρα Ντελεβίν και Κένταλ Τζένερ αφού τις διαδέχθηκε στην καρδιά του «κάιζερ» της μόδας το ανερχόμενο αστέρι Κάια Γκέρμπερ, δηλαδή η πολυσυζητημένη 16χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ.

Η μικρή καλιφορνέζα Κάια με τα εξωπραγματικά πόδια άνοιξε το σόου με μίνι σύνολο και διάφανο πλαστικό καπέλο, βαμμένη με έντονο κραγιόν και γαλάζιες σκιές σε ύφος 80s, ενώ η διάσημη μητέρα της παρακολουθούσε front row παρέα με τις Μόνικα Μπελούτσι, Κλεμάνς Ποεζί, Αννα Μουγκλαλις.

Γενικότερα, η κολεξιόν περιλάμβανε πολύ διάφανο πλαστικό PVC σε μπότες, καπέλα, άνορακ συνδυασμένα μοντερνιστικά με κοσμήματα από πλέξι γκλας και διάφανα κρύσταλλα. Είδαμε τζιν στολισμένο με πλαστικά κρόσια, τα περίφημα μπουκλέ σε παστέλ παλέτα, πολλές χάντρες, βολάν και ξέφτια. Κάποια καρώ και ένα print ξεθωριασμένου μπλε αντικατέστησαν τα ανοιξιάτικα εμπριμέ περασμένων σαιζόν. Στην ορεινή «φρουρά» των μοντέλων ήταν οι Αριζόνα Μιουζ, Μαριακάρλα Μπόσκονο, Στέλα Μάξγουελ, Τέιλορ Χιλ. Ο Καρλ Λάγκερφελντ χαιρέτησε στο τέλος μαζί με τον αγαπημένο του 7χρονο «γιο» Χάντσον.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View