Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης– Επίσκεψη στον "Προμηθέα"- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βα...

Τρία νέα κλειστά γήπεδα θα φτιάξει η ομάδα

Γνωριμία με τις πρότυπες ακαδημίες του Προμηθέα που βασίζονται στο πρόγραμμα «Νους» είχε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Το πρόγραμμα «Νους» εφαρμόζεται από την Πατρινή ομάδα για τέταρτη χρονιά φέτος και αφορά την πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση παιδιών πέρα από την αθλητική τους εξέλιξη.

Το πρόγραμμα, που επανδρώνει με παιδιά όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Προμηθέα, έχει σαν βάση του το κτήριο των εστιών στον Καστελλόκαμπο. Εκεί όπου φιλοξενούνται και τα παιδιά που έρχονται στην ομάδα από άλλες πόλεις.

Το κτήριο αυτό επισκέφθηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού σήμερα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο αλλά και μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Προμηθέα.

Ο κ. Βασιλειάδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τα παιδιά, τους διοικούντες και τους δημοσιογράφους. Ο Υφυπουργός δήλωσε αρκετές φορές τον θαυμασμό του για την προσπάθεια που κάνει η Πατρινή ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Στο περιθώριο της συνάντησης ανακοινώθηκε και η ανέγερση μιας νέας εγκατάστασης με τρία γήπεδα, κερκίδες, αποδυτήρια και όλα τα απαραίτητα που θα φτιαχτεί σε μια έκταση 12 στρεμμάτων ακριβώς πίσω από τις εστίες.

Η νέα εγκατάσταση που θα ξεκινήσει άμεσα να χτίζεται, θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες όλων των ομάδων των ακαδημιών του Προμηθέα. Η διοίκηση του Προμηθέα πήρε την διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό αθλητισμού, ότι θα έχει την στήριξή σε ότι χρειαστεί για το νέο αυτό εγχείρημα.

Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκής.

20:50 Τις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του Προμηθέα Πατρών επισκέπτεται αυτή την ώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ανακοίνωσε στον υφυπουργό ότι σε μια έκταση 12 στρεμμάτων περιοχή του Καστελλόκαμπου θα κατασκευάσει τρία καινούργια κλειστά γήπεδα για τις προπονήσεις και τους αγώνες των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες.

Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε ότι θα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης.

 

20:15 Με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Μπάσκετ "Προμηθέας", Β. Λιόλιο συναντάται αυτή την ώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης ο οποίο βρίσκεται πάλι απόψε στην Πάτρα. Θυμίαζουμε ότι ο κ. Βασιλειάδης είχε επισκεφθεί την αχαϊκή πρωτεύουσα και την περασμένη εβδομαδα με αφορμή τους Παράκτιου Μεσογειακούς Αγώνες του 2019 που διεκδικεί η πόλη.

Ο κ. Βασιλειάδης επίσης συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με νεαρούς παίκτες της ομάδας.

 

....................

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σε λίγη ώρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν σήμερα το πρωί στα Ιωάννινα για τα εγκαίνια του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Λιμνοπούλα και αυτή την ώρα επιστρέφει στην Αθήνα, μέσω της Ιονίας Οδού.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να κάνει μια σύντομη στάση στην Πάτρα, όπου θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Προμηθέα Β. Λιόλιο, στους ξενώνες της ομάδας στον Καστελόκαμπο.

Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης. Να σημειωθεί, ότι ο κ. Βασιλειάδης βρέθηκε στην Πάτρα την περασμένη Τετάρτη, όπου είχε σειρά επαφών με τους τοπικούς φορείς για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019, που διεκδικεί η πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις