Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΙΣΙ, ΒΑΛΜΑΙΝ SPRING 2018: ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΒΟΝΤΑΝΟΒΑ ΜΕ ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ ΚΑΙ ΝΕΙΜΑΡ ΘΕΑΤΕΣ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΙΣΙ, ΒΑΛΜΑΙΝ SPRING 2018: ΜΑΓ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κύκνος σε κόκκινο-μαύρο

Φαντασμαγορική η επίδειξη του οίκου Balmain με guest star τη Νατάλια Βοντιάνοβα στην παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας, καθώς ο 32χρονος Ολιβιέ Ρουστέιν έχει το μαγικό ραβδί και το star quality να παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής, έστω κι αν δεν έχει πάντα στο πλευρό του τη φαμίλια Καρντάσιαν. Στο μεγαλειώδες Palais Garnier με τα γιγάντια αναμμένα καντηλέρια-πολυελαίους διάσημα supermodels τυλίχθηκαν σε δίχτυα, κρύσταλλα, γυαλιστερό βινύλ και φουτουριστικά φρου-φρου, ενώ ανάμεσα στους θεατές χειροκροτούσαν η γερμανίδα καλλονή Κλόντια Σίφερ, η αμερικανίδα σεξοβόμβα Πάμελα Αντερσον και ο βραζιλιάνος σταρ της μπάλας Νειμάρ.

Πασίγνωστα «αγγελάκια» της Victorias Secret και όχι μόνο ανέδειξαν τα «επιθετικά» ρούχα Balmain για την επόμενη άνοιξη-καλοκαίρι 2018. Αλεσσάντρα Αμπρόζιο, Μπιάνκα Μπάλτι, Νατάσα Πόλυ, Σάρα Σαμπάιο, Καρολίνα Κούρκοβα, Μάρθα Χαντ, Ζουρντάν Νταν, Σίντι Μπρούνα «όργωσαν» την πασαρέλα.

Κατά τους κριτικούς μόδας ήταν μια συλλογή με επιρροές από τους παλιούς δασκάλους της γαλλικής couture, τον  Pierre Balmain και την Coco Chanel, αφού όπως φάνηκε η σεξουαλικότητα δεν ήταν πλέον το πρώτο ζητούμενο. Η παρουσία της ρωσίδας καλλονής και φιλανθρώπου Νατάλια Βοντιάνοβα με το αγγελικό πρόσωπο, η οποία άνοιξε και έκλεισε το σόου ήταν καταλυτική για αυτή την «αλλαγή πλεύσης». Κόκκινα λουλουδένια πέταλα είχαν σκαρφαλώσει στο δικτυωτό φόρεμα πανοπλία που φόρεσε στο φινάλε και η εικόνα της έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Η σύζυγος του κροίσου της Louis Vuitton είναι κύκνος και με Balmain ασυζητητί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View