Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Δεκάδες οι παρουσίες στη βραδιά ποτού της Κοινο_Τοπίας στα Ψηλαλώνια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δεκάδες οι παρουσίες στη βραδιά π...

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την έναρξη δράσεων της περιόδου 2017-2018

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου δράσης, οργάνωσε μια βραδιά γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων για μέλη, φίλους και κάθε ενεργό πολίτη της Πάτρας με στόχο τη βελτίωση της εικόνας αλλά και της λειτουργίας της πόλης στην οποία ζούμε, τη συμβολή σε καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, την οργάνωση συνεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης και τέλος την παρέμβαση σε θέματα προαγωγής του πολιτισμού.

Η συνάντηση έγινε στην αυλή του πολυχώρου Αλάμπρα στα Ψηλαλώνια, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ιδέες και να ανταλλάξουν απόψεις για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της οργάνωσης από το Σεπτέμβρη 2017 έως κ Ιούλη 2018.

Οι δράσεις της Κοινο_Τοπίας με άξονα το Περιβάλλον και τα δικαιώματα του καταναλωτή στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της προστασίας κάθε έμβιας ύπαρξης στον πλανήτη. Γι αυτή τη θεματική ενότητα γίνονται συναντήσεις μια φορά το μήνα ημέρα Τρίτη 9μμ.

Για πληροφορίες Βάσω Μαρτίνη 2610.337128 [email protected], και Ελένη Δημοπούλου 6979.964317.

Οι δράσεις της Κοινο_Τοπίας με άξονα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τη βελτίωση της παροχής υγείας στοχεύουν στο σεβασμό της αξιοπρέπειας που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες ημεδαποί ή αλλοδαποί σε κάθε περιοχή του κόσμου. Γι αυτή τη θεματική ενότητα γίνονται συναντήσεις μια φορά το μήνα ημέρα Τετάρτη 8 μμ.

Για πληροφορίες Παναγιώτα Βάθη 6972.077079, [email protected] και Ιωάννα Ρόδη 6974.814500.

Οι δράσεις της Κοινο_Τοπίας με άξονα τα αγαθά του Πολιτισμού και της Πολυπολιτισμικότητας στοχεύουν στην προάσπιση της ταυτότητας και της κουλτούρας όλων των επιμέρους κοινωνικών ομάδων όπως και την προστασία της πολιτιστικής δημιουργίας σε όλες της τις μορφές. Γι αυτή τη θεματική ενότητα γίνονται συναντήσεις μια φορά το μήνα ημέρα Πέμπτη 9 μμ.

Για πληροφορίες Σάκης Κάπαρης 6948.203044 και Βάσω Πετροπούλου 2610.271734, [email protected]

*Οι παρεμβάσεις της Κοινο_Τοπίας αφορούν κυρίως θέματα της περιοχής της έδρας της (Πάτρα) αλλά σε μείζονα θέματα ασχολείται και με Εθνικά ή Διεθνή.

*Φυσικά με ενδιαφέρον αναμένονται και οι σινε-προβολές κάθε Τετάρτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight