Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαζαράκης και Νταβλούρος ψάχνουν υποψήφιους για κομματικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Επιμελητηρίου, αλλά συναντούν απροθυμία

Μαζαράκης και Νταβλούρος ψάχνουν υποψήφι...

Κάνουν κρούσεις σε τοπικούς επιχειρηματίες

Ένα αμιγώς κομματικό ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επιχειρούν να συγκροτήσουν στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, προσεγγίζουν Πατρινούς επιχειρηματίες που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και τους προτείνουν να ηγηθούν ενός κομματικού ψηφοδελτίου στις εκλογές που θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο, στις 9,10 και 11 Δεκεμβρίου λέγοντάς τους μάλιστα ότι «είναι εντολή προέδρου»!

Ωστόσο, μέχρι τώρα συναντούν την απροθυμία των επιχειρηματιών στους οποίους απευθύνθηκαν, οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την κομματικοποίηση του Επιμελητηρίου, δηλώνοντας ικανοποιημένοι από το έργο της σημερινής Επιμελητηριακής Αρχής, υπό την προεδρία του Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Μένει να αποδειχθεί αν αυτές οι επαφές αποτελούν προσωπική πρωτοβουλία των δύο στελεχών, ή γίνονται στο πλαίσιο κεντρικής πολιτικής επιλογής του κόμματος να ελέγξει κομματικά τα Επιμελητήρια. Πάντως οι κ. Μαζαράκης και Νταβλούρος, όπως προαναφέραμε, αναφέρουν στους συνομιλητές τους ότι η συγκρότηση κομματικού ψηφοδελτίου αποτελεί «επιθυμία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη».

Να θυμίσουμε ότι η ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, είχε εκδώσει ανακοίνωση προ ημερών, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις διεργασίες που γίνονται για τις Επιμελητηριακές εκλογές και στις οποίες εμπλέκεται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και  συμμετείχε και το στέλεχος του κόμματος κ. Βλασταράς.

Ωστόσο, κάποιοι από τους επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν οι κ. Μαζαράκης και Νταβλούρος  έχουν δεχθεί πρόταση εμπλοκής στις Επιμελητηριακές εκλογές και από την πρωτοβουλία Νικολόπουλου και γι αυτό εκτιμούν ότι οι δύο πρωτοβουλίες (Νικολόπουλου αφενός και Μαζαράκη-Νταβλούρου αφετέρου) δεν είναι ανεξάρτητες, αλλά εξελίσσονται παράλληλα και κατατείνουν στη συγκρότηση ενός κοινού ψηφοδελτίου που θα τεθεί απέναντι στη σημερινή Διοίκηση.

Μυστική συνάντηση με Νικολόπουλο για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαΐας- Ποιοι συμμετείχαν- Στο στόχαστρο η σημερινή διοίκηση

 

Αποστάσεις της ΝΟΔΕ ΝΔ από τις διεργασίες νυν και πρώην "γαλάζιων" ενόψει εκλογών στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις