Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΕΠ: Το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου το "Κύπελλο Χριστουγέννων"

ΝΕΠ: Το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου το &quo...

Οι αγώνες θα γίνουν στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Πάτρας «Α. Πεπανός»

Η Ναυταθλητική Ενωση Πατρών για 25η συνεχή χρονιά, στηρίζοντας τις προσπάθειες αθλητών και παραγόντων της κολυμβητικής οικογένειας, συνεχίζει να διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες μεγάλης συμμετοχής και υψηλού συναγωνισμού για αθλητές Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Swimming Christmas Cup 2017».

Η συμμετοχή των αθλητών από διάφορες ομάδες της Ελλάδας, τςη Κύπρου και του εξωτερικού θα αποτελέσει τιμή τόσο για την πόλη της Πάτρας, όσο και για τη ΝΕΠ, ενώ συγχρόνως θα δώσει δύναμη στους διοργανωτές για τη συνέχιση αυτού του θεσμού.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Πάτρας «Α. Πεπανός» την Παρασκευή 8/12 (απόγευμα), το Σάββατο 9/12 (πρωί-απόγευμα) και την Κυριακή 10/12 (πρωί και μεσημέρι).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Αρχηγό της ΝΕΠ, Θόδωρο Κανελλόπουλο (6974.600591) και με τον έφορο του κολυμβητικού τμήματος, Γιώργο Ανδρουτσέλη (6944.058340).

Οι δηλώσεις θα πρέπει να σταλούν στην Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Πελοποννήσου (fax: 2610-437.201), υπόψιν Θ. Μπλούδρου, μέχρι τη Δευτέρα 4/12 και ώρα 12μ.

Τέλος, λόγω του μεγάλου κόστους των αγώνων (έξοδα κολυμβητηρίου, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, κριτές-χρονομέτρες, μικροφωνική εγκατάσταση, κλπ) η ΝΕΠ όρισε την συμβολική καταβολή των 5 ευρώ ανά αθλητή-τρια, ανά αγώνισμα συμμετοχής, για τις Αγωνιστικές κατηγορίες και 10 ευρώ ανά αθλητή στις Προαγωνιστικές κατηγορίες βάση των αρχικών δηλώσεων συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Εμπειρίες για τους Μίνι Παίδες της ΝΕΠ στο Ναύπλιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports