Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μελάνια στο πλευρό του Πρίγκιπα Χάρι - Γιατί δεν κάθισε δίπλα του η κοπέλα του

Η Μελάνια στο πλευρό του Πρίγκιπα Χάρι -...

Μάλλον την ΄"έκοψε" το Πρωτόκολλο

Το Πρωτόκολλο μάλλον εκτόπισε την Μέγκαν Μαρκλ από το πλευρό του αγαπημένου της Πρίγκιπα Χάρι. Όλοι οι φωτογράφοι είχαν παραταχθεί για να τους φωτογραφίσουν μαζί, αλλά τελικά η συνοδός του πρίγκιπα ήταν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ! Το βασιλικό πρωτόκολλο φαίνεται πως δεν επέτρεψε στη σύντροφο του Χάρι να καθίσει δίπλα του, καθώς η σχέση τους ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί και έτσι η Μελάνια Τραμπ ήταν αυτή που βρέθηκε στο πλευρό του για την έναρξη των αγώνων «Invictus Games» στο Τορόντο.

Λίγες θέσεις πιο μακριά κάθισε η ηθοποιός που όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γίνει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Την Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε ένας φίλος αγνώστων στοιχείων και τα ταμπλόιντς ισχυρίζονται πως αρκετές φορές κοίταξε προς το μέρος του Χάρι. Οι φωτογράφοι είχαν στρέψει τους φακούς τους πάνω της και κατέγραφαν την κάθε της κίνηση ενώ η είδηση μεταδόθηκε με ιδιαίτερη αναφορά ακόμη και από το BBC.

Η ηθοποιός και ο γιος της Νταϊάνα γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2016 και λίγους μήνες μετά οι φήμες για τη σοβαρότητα της σχέσης τους είχαν φουντώσει στη Βρετανία η οποία για την ώρα υποδέχεται θερμά το ενδεχόμενο ενός γάμου - λέγεται πως η ώρα αυτή είναι κοντά.

 

http://www.lifo.gr

http://www.lifo.gr

http://www.lifo.gr

lifo.gr

lifo.gr

lifo.gr

Χθες υπήρχε διακριτική φύλαξη από άντρες ασφαλείας της Scotland Yard οι οποίοι ήταν λίγο πιο πίσω κρυμμένοι σε ένα κλιμακοστάσιο κοντά στη θέση της Μαρκλ. Η Daily Mail δημοσίευσε μάλιστα και τη φωτογραφία με τις ακριβείς θέσεις τους.

Μια μέρα νωρίτερα ο Χάρι είχε συνάντηση με την Μελάνια Τραμπ. Πόζαραν μαζί και χαμογέλασαν για τα βρετανικά και αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης πριν καθίσουν στις θέσεις τους και ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις. Η Μελάνια συνεχάρη τον πρίγκιπα για την τους αγώνες που διοργανώνει στους οποίους συμμετέχουν βετεράνοι του στρατού και εκείνος για το πόσο δραστήρια είναι.

πηγη : lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight