Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται σε εκδήλωση η νέα πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα»

Πάτρα: Παρουσιάζεται σε εκδήλωση η νέα π...

Το Σάββατο 23/9 στις 20.00 στο ξενοδοχείο "Δελφίνι" στην Τερψιθέα

Το ερχόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Δελφίνι" στην Τερψιθέα, στην Πάτρα, η νέα πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα» θα παρουσιάσει το σχέδιο πολιτικής δράσης της στους πολίτες της Πάτρας.

Κύριοι ομιλητές όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα είναι οι Νικόλαος Βασιλειάδης (δικηγόρος,  επίκουρος καθηγητής τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Ιωάννης Δρακωνάκης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), Ιωάννης Μήτσιος (πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος) και Νικόλαος Ταμουρίδης (αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ).

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές Εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική του κόμματος και η έως τώρα εξέλιξή του.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Κεντρική ιστοσελίδα: www.eleftheripatrida.gr.

Έμβλημα του κόμματος είναι ένα κυανό περιστέρι, με το αριστερό του φτερό κόκκινο, κινούμενο προς τα εμπρός με ορμή, κρατώντας στο ράμφος του ένα κλάδο δάφνης. Κάτω και δεξιά της παράστασης βρίσκεται η ονομασία  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ με κεφαλαία γαλάζια γράμματα.

Το κυανό και γαλάζιο χρώμα συμβολίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό της πατρίδας μας, ενώ το κόκκινο του αριστερού φτερού την διαχρονικά μαρτυρική προσφορά αίματος των Ελλήνων για την ελευθερία.

Η κίνηση προς τα εμπρός συμβολίζει την συνέχεια του Ελληνισμού στο διάβα της πολυχιλιόχρονης ιστορίας του και την συνεχιζόμενη προσφορά του στην ανθρωπότητα.

Το ίδιο το περιστέρι, ως ταχυδρόμος της καλής είδησης και ευαγγελιστής της ειρήνης, με τον κλάδο δάφνης, συμβολίζει την δόξα και την αιωνιότητα του Ελληνισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις