Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πορεία Φύσσα: Νεαροί πέταξαν μολότοφ και έκαψαν δύο αυτοκίνητα – Οχτώ προσαγωγές – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πορεία Φύσσα: Νεαροί πέταξαν μολότοφ και...

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης

23.05 - 16/09: Σε προσαγωγές οκτώ ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν έπειτα από την ολοκλήρωση της πορείας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, κάποιες από τις προσαγωγές πρόκειται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι νεαροί κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο ύψος της οδού Τρικάλων και Μεσογείων, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας.

22.01: Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων ενώ κατέβαινε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πέταξε τρεις βόμβες μολότοφ κοντά στο ύψος του μετρό Αμπελοκήπων.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σημειώνεται ότι έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που πραγματοποιήθηκε μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Νεαροί κουκουλοφόροι αφότου έφτασαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο ύψος της οδού Τρικάλων και Μεσογείων.

Τα επεισόδια έληξαν πριν από λίγη ώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως τώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Σταδιακά ανοίγουν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, που είχαν κλείσει λόγω της συγκέντρωσης και της πορείας.

 

Νωρίτερα

Επεισόδια εκτυλίσσονται εδώ και λίγη ώρα στη συμβολή της οδού Τρικάλων με τη Μεσογείων, όταν νεαροί κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο σημείο εκείνο.

Η μεγάλη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή της συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του, ξεκίνησε μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, έκανε μια στάση στην αμερικανική πρεσβεία και με κεντρικά συνθήματα «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «κλείστε τα γραφεία των νεοναζί σε κάθε γειτονιά», έφτασε κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου υπήρχε φραγμός από διμοιρία των ΜΑΤ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν επεισόδια με νεαρούς κουκουλοφόρους, τα οποία είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις