Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NYFW: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» RALPH LAUREN, MICHAEL KORS – ΠΟΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ BRANDS ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

NYFW: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» RALPH ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Κλισέ» ή όνειρα;

Τα δυο πιο πολυαναμενόμενα σόου της νεουορκεζικης fashion week είναι σίγουρα εκείνα των Ralph Lauren και Michael Kors εφόσον μιλάμε κυριολεκτικά για πολυεθνικές αυτοκρατορίες, που αντικατοπτρίζουν το λεγόμενο «American style». Ο Ralph Lauren κάλεσε το κοινό στο βόρειο Μανχάταν στο ιδιωτικό του γκαράζ με τη συλλογή απίστευτων υπερπολυτελών αυτοκινήτων ενώ ο Michael Kors εμπνεύστηκε από τους χαλαρούς, εξωτικούς ρυθμούς της Χαβάης. Κάπως έτσι η διοργάνωση έφθασε στο φινάλε της.

 

RALPH LAUREN

Γκριζωπά, κλασικά καρώ, ασπρόμαυρο ανδρόγυνο ντύσιμο και φουσκωτές μάξι φούστες σε μαύρο, κόκκινο, κίτρινο παρουσίασαν οι καλλονές  Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ για το «βασιλιά» Ralph Lauren ο οποίος γιόρτασε 50 χρόνια δημιουργίας. Παρούσες οι σταρ Νταιάν Κήτον, Τζέσικα Τσαστέιν και Κέιτι Χολμς που επένδυσαν σε κοστούμια και παντελόνια του διάσημου label.

 

MICHAEL KORS

Στον Michael Kors άνθινα χαβανέζικα κολιέ στόλιζαν ρευστά φορέματα και παντελόνια με εμπριμέ φοινικόδεντρα ενώ δεν έλειψαν και οι αγαπημένες γκλάμουρ παγιέτες του σχεδιαστή. Κάρολιν Μέρφι, Κένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ, η πληθωρική σεξοβόμβα Κέιτ Απτον και το plus size μοντέλο Ασλει Γκράχαμ υποστήριξαν μια μόδα δίχως μεζούρα. Στη front row ήταν Νικόλ Κίντμαν, Ναόμι Γουοτς, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ως περήφανη μαμά κ.α.

Εμείς πάντως δεν σαγηνευτήκαμε από τα πατροπαράδοτα ισχυρά ονόματα της νεουορλέζικης σκηνής αλλά από νέο-ρομαντικές καινούριες δυνάμεις. Διαλέξαμε για σας ονειρεμένα κομμάτια από τις επιδίξεις Delpozo, Naeem Khan, Zimmerman έτσι για να «ξεφύγουμε» με τούλια, βολάν, δαντέλες και κρόσια.

 

 

 

 

ZIMMERMAN

ZIMMERMAN

ZIMMERMAN

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

DELPOZO

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

NAEEM KHAN

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View