Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, είναι μια επιρροή που προσφέρει σταθερότητα κι αίσθημα ασφάλειας στα ερωτικά – καλές μέρες για ξεκίνημα σοβαρών δεσμών. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Παράλληλα, φέρνει επιτυχίες σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, εποικοδομητικά βήματα σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project και συνεργασίες.

Ταύρος

Σταθεροποιεί τα συναισθήματά σας η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, ενώ προσφέρει καλύτερο αίσθημα ελέγχου. Μια επιρροή που σταθεροποιεί επίσης στενούς και οικογενειακούς δεσμούς. Παράλληλα, ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και οικονομικών, ενώ φαίνεται να τακτοποιείτε ζητήματα κληρονομικά, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων ή άλλα.

Δίδυμοι

Μια θετική όψη για τις σχέσεις όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, σταθεροποιεί δεσμούς και συνεργασίες, ενώ σάς φέρνει σε επαφή με αξιόπιστους και σοβαρούς ανθρώπους. Η επικοινωνία επίσης γίνεται πιο σωστή και σοβαρή, ενώ ευνοούνται συμφωνίες, συζητήσεις, συμβιβασμοί. Περισσότερη ισορροπία στις σχέσεις και στα πάρε-δώσε.

Καρκίνος

Θετική για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία φέρνει ένα αίσθημα καταξίωσης αλλά και ασφάλειας. Σταθεροποιεί θέματα οικονομικά και ευνοεί τις συμφωνίες. Ασφάλεια και συναισθηματική. Παράλληλα, οργανώνετε καλύτερα την καθημερινή και πρακτική σας ζωή. Θετική και για την υγεία.

Λέων

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο, η οποία μέχρι και αύριο σταθεροποιεί δεσμούς, προσφέρει μια ασφάλεια συναισθηματική και υλική, ενώ γίνονται εποικοδομητικά βήματα στα ερωτικά αλλά και σε θέματα επιχειρηματικά, δημιουργικά και παιδιών. Βιώνετε αναγνώριση και μεγαλύτερο αίσθημα αυτοεκτίμησης και προσωπικής επιτυχίας.

Παρθένος

Σταθεροποιεί τον ψυχικό σας κόσμο και τα συναισθήματα η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια επιρροή που επίσης σάς βοηθά να κλείσετε εύκολα ορισμένα ζητήματα. Ακόμα, γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ οι σχέσεις με τους δικούς σας ωριμάζουν και βελτιώνονται.

Ζυγός

Ωριμάζει και κάνει πιο σωστή την επικοινωνία η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, ενώ γίνονται αξιόπιστες επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες. Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες είναι υποστηρικτικοί, ενώ γνωρίζετε σοβαρούς ανθρώπους. Μια όψη που επίσης σταθεροποιεί και κάνει πιο ρεαλιστικό το νου και τις ιδέες σας.

Σκορπιός

Καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια επιρροή που προσφέρει αίσθημα ασφάλειας, ενώ νιώθετε να αναγνωρίζεται η αξία σας. Ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά – προχωρήστε σε επαφές. Παράλληλα, οργανώνεται καλύτερα η πρακτική ζωή σας.

Τοξότης

Ευνοϊκή η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, ωριμάζει και σταθεροποιεί δεσμούς αλλά και την προσωπική σας έκφραση. Παράλληλα, ευνοεί θέματα νομικά και ανάλογους συμβιβασμούς. Αυξάνει η αυτοεκτίμησή σας. Αίσθημα αναγνώρισης. Ευνοεί επίσης ανοίγματα, ταξίδια ή επαφές και σχέσεις με το εξωτερικό, σπουδές και σχέσεις με δασκάλους.

Αιγόκερως

Ισορροπεί και σταθεροποιεί την ψυχολογία σας η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, ενώ νιώθετε ότι έχετε καλύτερο έλεγχο του εαυτού και της ζωής σας. Μια όψη που βοηθά στο κλείσιμο διάφορων θεμάτων και κύκλων. Επίσης ευνοεί θέματα οικονομικά και συμφωνίες. Βαθύτερη και πιο ώριμη σύνδεση με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Φέρνει αξιόπιστους και σοβαρούς ανθρώπους στη ζωή σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια επιρροή που σταθεροποιεί και ωριμάζει δεσμούς, συνεργασίες, φιλίες. Ευνοεί τη δικτύωση, τη συμμετοχή σε ομάδες, και τους συμβιβασμούς. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία βελτιώνει τις συνθήκες και τις σχέσεις στο χώρο δουλειάς, ενώ βιώνετε μεγαλύτερη καταξίωση κι εκτίμηση. Άτομα εξουσίας λειτουργούν υποστηρικτικά. Παράλληλα, βοηθά στη τακτοποίηση λεπτομερειών και στην οργάνωση της ζωής και της υγείας σας.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being