Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Νταβλούρος: Ο λαοπλάνος επέστρεψε «στον τόπο του εγκλήματος»

Θ. Νταβλούρος: Ο λαοπλάνος επέστρεψε «στ...

Δήλωση για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, έκανε την εξής δήλωση: «Στη μακρόχρονη σταδιοδρομία μου στην Ελληνική Αστυνομία βρέθηκα αντιμέτωπος σε πολλές περιπτώσεις με την επιβεβαίωση της πολυθρύλητης φράσης «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος».

Διαπιστώνω, πλέον, ότι αυτό (από μεταφορική άποψη) ισχύει και στην πολιτική, εν προκειμένω στην τακτική και στα λεγόμενα του σημερινού λαοπλάνου πρωθυπουργού. Ο κ. Τσίπρας, λοιπόν, επέστρεψε με τη σειρά του «στον τόπο του εγκλήματος», την αξιαγάπητη Θεσσαλονίκη μας, για να επιδοθεί εκεί που όπως είπε αισθάνεται σαν το σπίτι του, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ψεύδους και πρωτοφανούς ανευθυνότητας.

Στην πόλη όπου ο ίδιος υποσχέθηκε το 2014 τα πάντα στους πάντες με το περιβόητο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», όπως έμεινε στην Ιστορία και δεν εφαρμόστηκε ποτέ εφόσον πνίγηκε στα νερά του Θερμαϊκού. Κι εκεί όπου πέρυσι υποσχέθηκε τον παραγκωνισμό του ΕΝΦΙΑ, φέτος προανήγγειλε την έξοδο της Ελλάδας από τη μνημονιακή εποχή!

Και ποιος υπόσχεται τώρα την απαλλαγή της χώρας από τα Μνημόνια; Αυτός ο ίδιος που υποσχόταν την κατάργηση τους πριν από τρία χρόνια και που έχει δέσει πισθάγκωνα την πατρίδα μας τουλάχιστον μέχρι το 2022 με το δεύτερο (δικό του) Μνημόνιο που έφερε, πέραν του ότι την έχει δεσμεύσει σε βάθος χρόνων με την επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων!

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει κατανοήσει ότι οι πολίτες δεν πιστεύουν πλέον τα αλλεπάλληλα, συνειδητά, ψέματα της κυβέρνησης του.  Κι αυτό διότι τους εξαπάτησε επανειλημμένως στο παρελθόν, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να υφίστανται τώρα τα επίχειρα της εξαπάτησης τους μέσα από μια ανάλγητη και σκληρή πολιτική, χωρίς έλεος. Και η οποία θα φτάσει στο αποκορύφωμα της το 2019, με τη μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου. Επομένως, για ποια έξοδο από τα Μνημόνια μιλάει;

Η Ελλάδα δεν αντέχει πια άλλα ψέματα, απαιτεί αλήθειες και έργα μέσω μιας σύγρονης αναπτυξιακής πολιτικής, που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εφαρμόσει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι αυτή νομοτελειακά θα υλοποιηθεί, με την ενεργό στήριξη της κοινωνίας, που ζητά να απαλλαγεί από τους σημερινούς πολιτικούς απατεώνες, το συντομότερο δυνατό.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις