Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ: ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ DIOR

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ: ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επισκιάζοντας τους Κλούνει

Η 27χρονη σταρ Τζένιφερ Λόρενς, η πιο ακριβοπληρωμένη και χαρισματική της γενιάς της στο σημερινό Χόλιγουντ, αποδείχθηκε πρωταγωνίστρια στη Μόστρα της Βενετίας επισκιάζοντας ακόμα και το ζεύγος Κλούνει. Η νεαρή ηθοποιός έτυχε θερμότατης υποδοχής, με τους φωτογράφους και το κοινό να την καλωσορίζουν ως τη σημαντικότερη άφιξη της διοργάνωσης. Στο πλευρό της ο γοητευτικός συμπρωταγωνιστής της στο θρίλερ «Mother» Χαβιέ Μπαρδέμ και ο γνωστός σκηνοθέτης της ταινίας και σύντροφός της Ντάρεν Αρονόβσκι. Ειδικά με την τουαλέτα Dior της χθεσινοβραδινής πρεμιέρας έγινε διεθνής είδηση ταχύτατα.

Τιμώντας την αποστολή της ως πρέσβειρα του γαλλικού κολοσσού Christian Dior η Tζένιφερ σαγήνευσε το βράδυ της πρεμιέρας με ρομαντικό ασπρόμαυρο μάξι δια χειρός Maria Grazia Chiuri. Το φόρεμα (από τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή) ήταν φτιαγμένο από λευκά και μαύρα «φύλλα» τούλι, κεντημένα με μικρά πουά και λουλούδια που φανέρωναν το μεγαλύτερο μέρος του στήθους της. Με απλό κότσο μπαλαρίνας, η ηθοποιός πέτυχε μια επίσημη αλλά κοριτσίστικη εμφάνιση, κατάλληλη για την ηλικία της. Το εκτόπισμα της πληθωρικής φούστας την δυσκόλεψε βέβαια στις γόνδολες και τα σκαλιά της Βενετίας αλλά έτσι προέκυψαν τα πιο χαριτωμένα στιγμιότυπα.

Για την παρουσίαση της ταινίας πήγε στην Ιταλία και η Μισέλ Πφάιφερ που επέλεξε μεταλιζέ φόρεμα για το κόκκινο χαλί. Στις πρωινές συνεντεύξεις η Λόρενς εμφανίστηκε με μαύρο μίντι Giambattista Valli και καρώ παντελόνι (μεγάλο φθινοπωρινό trend) ενώ η Πφάιφερ εθεάθη με Dolce e Gabbana.

* Το "Μοther" πάντως θεωρείται πολύ έντονο φιλμ τρόμου, με τη Λόρενς να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ως έγκυος στης οποίας το σπίτι εισβάλουν δυο απρόσκλητοι επισκέπτες. Διαβάσαμε κριτικές που μιλούν για εφιαλτικό σοκ παραπέμποντας στο "Μωρό της Ρόζμαρι" του Πολάνσκι και στον "Αντίχρηστο" του Τρίερ. Ο Αρονόσκι ζουμάρει συνεχώς στο απελπισμένο πρόσωπο της Λόρενς και το όλο αποτέλεσμα είναι φρικιαστικό και σουρεάλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View