Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος - Εξηγεί στο thebest.gr πώς πνίγηκε το άτυχο παιδί - ΗΧΗΤΙΚΟ

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος του "Χαμό...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Αρχαία Κόρινθο

Μια στιγμή χρειάστηκε μόνο για να χάσει με τον πλέον τραγικό τρόπο τη ζωή του ένα μικρό παιδί μόλις 2,5 ετών στις εγκαταστάσεις του χαμόγελου του παιδιού στην περιοχή Θέατρο στην Αρχαία Κόρινθο. Ο πρόεδρος του χαμόγελου του παιδιού συγκλονισμένος για το περιστατικό που οδήγησε σε 5 συλλήψεις περιέγραψε στο thebest.gr πως συνέβη το κακό.

Ο πρέδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε συντετριμμένος στο thebest.gr προσπαθώντας να μας εξηγήσει τι συνέβη εκείνη τη στιγμή.

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου ηλικίας περίπου 2,5 ετών, το οποίο έπεσε το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις