Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χειροπέδες σε δύο αδέρφια για τις φωτιές στο Γεράκι Ηλείας - Κίνητρα τα βοσκοτόπια και το να βλέπουν τα αεροπλάνα να πετούν!

Χειροπέδες σε δύο αδέρφια για τις φωτιές...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αμαλιάδας

Στην προσαγωγή και εν συνεχεία στη σύλληψη δύο αδερφών, ηλικίας 29 και 31 ετών προχώρησε χθες το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τις φωτιές στο Γεράκι, έχοντας συνδρομή στις έρευνες και από το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εμπρησμών από την Πάτρα.

Δυτική Ελλάδα: Βαλτή και η χθεσινή φωτιά στο Γεράκι - The Best News

Τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν για τις χθεσινές φωτιές που ξέσπασαν στο Γεράκι Ηλείας, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και στις προηγούμενες που είχαν ξεσπάσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους φερόμενους εμπρηστές εθεάθη από πυροσβέστες στη δεύτερη φωτιά που ξέσπασε μισή ώρα μετά την πρώτη. Ο άνδρας το έσκασε αλλά στη συνέχεια συνελήφθη, όπως και ο αδερφός του.

Ως κίνητρα οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν τα βοσκοτόπια αλλά και το να βλέπουν αεροπλάνα και ελικόπτερα να πετούν και να κάνουν ρίψεις νερού!

Και οι δύο θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Eμπρησμός από πρόθεση η φωτιά στα Ροδινά Ηλείας- Κινδύνευσαν πυροσβέστες - Άνοιγαν επί τόπου αντιπυρικές ζώνες - ΦΩΤΟ

Ζωντάνεψε ο εφιάλτης του 2007 στην Ηλεία– Μεγάλη πυρκαγιά απείλησε τα Ροδινά και την Κωστομέρα στην ορεινή Ζαχάρω

Ροδινά Ζαχάρως: Οι στιγμές αγωνίας που έζησαν έξι πυροσβέστες - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Συνελήφθησαν σήμερα από το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, οι ημεδαποί Κ.Χ. του Κ. 31 ετών και Κ.Η. του Κ. 29 ετών, ως υπαίτιοι εμπρησμού από πρόθεση για πρόκληση πυρκαγιών σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στη θέση «Βρεστά – Τσαπαρέικα» στην Τ.Κ. Γερακίου του Δήμου Ήλιδας του Νομού Ηλείας, οι οποίες εκδηλώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου Ω/ 15:15΄και Ω/19:00΄.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ελέγχονται για άλλες τρείς αγροτοδασικές πυρκαγιές στην ίδια περιοχή. Θα παραπεμφθούν αύριο στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

 

πρώτη ενημέρωση: 16.40

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις