Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων και η Θύελλα Αιγίου

Ποδόσφαιρο: Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ...

Σε μεταξύ τους φιλικό

Το πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της, έδωσε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων όπου αντιμετώπισε την ομάδα της «Θύελλας» Αιγίου, ομάδα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας. Η ομάδα των Καλαβρύτων αν και ακόμα ανέτοιμη, αφού βρίσκεται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας, έδειξε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα που βρήκε την ομάδα του Αιγίου νικήτρια με 4-0.

Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δύο συλλόγων με την φιλοξενία από πλευράς Καλαβρύτων να είναι υποδειγματική, δείχνοντας ότι και σε αυτόν τον τομέα η ομάδα των Καλαβρύτων θα κάνει την διαφορά.

Στα αξιοσημείωτα η προσέλευση των φιλάθλων στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων, που έμειναν ικανοποιημένη από το θέαμα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Μετά το τέλος του αγώνα οι διοικήσεις των δύο ομάδων σε εγκάρδιο κλίμα, ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε αθλητές και φιλάθλους

Η προετοιμασία της Α.Ε.Καλαβρύτων, θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στους επίσημους αγώνες.

Τα επόμενα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Θύελλα Αιγείρας και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με την ομάδα κ20 του Παναιγιαλείου.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος τα Καλάβρυτα ξεκίνησαν καλύτερα και στο πρώτο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει μετά από δύο εξαιρετικές ενέργειες του Θ. Αναγνωστόπουλου, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην Θύελλα Αιγίου, η οποία σ’ ένα εικοσάλεπτο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και μάλιστα με τον ίδιο της παίκτη, τον Κώστα Ασπρούκο στο 19’ στο 23’ και στο 37’.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης οι παίκτες των Καλαβρύτων, ανέβασαν την απόδοσή τους, δημιούργησαν ευκαιρίες -με κορυφαίες το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου και το τέρμα που δεν μέτρησε από τον Κουτρουμάνη- αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να σκοράρουν. Αντιθέτως, η Αιγιώτικη ομάδα διεύρυνε το σκορ σε 0-4 στο 76’ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παύλο Λιάτο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι προπονητής της ομάδας των Καλαβρύτων κος Κωστής Βλάχος έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους «μικρούς» της ομάδας οι οποίοι έδειξαν χαρακτήρα και αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική ωριμότητα.

Καλάβρυτα: Λέσης, Παπαδάτος, Μπαχάς, Φάκος, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Κουτρουμάνης, Γκεράρντ, Δημ. Καλαμαράς, Θ. Αναγνωστόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι, Βελάνας, Αλεξόπουλος, Γουλιμής, Στέργιος, Τζόβολος, Παναγιωτόπουλος.

Θύελλα Αιγίου: Ασημακόπουλος, Ραμπούζια, Σκιαδάς, Δαυλάς, Μανέτας, Γιαννόπουλος, Μπλάτα, Σπηλιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Λιάτος, Ασπρούκος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ψυχράμης (τερματοφύλακας), Αθανασίου, Μαραγκός, Α. Ανδριόπουλος, Μάλλιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports