Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πνίγηκαν στα αγριόχορτα τα σχολεία της Πάτρας - 22 υπάλληλοι πρέπει να καθαρίσουν 264... προαύλια μέχρι το τέλος της εβδομάδας...

Πνίγηκαν στα αγριόχορτα τα σχολεία της Π...

Αγώνας δρόμου μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μια εβδομάδα απομένει για να ανοίξουν τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της Πάτρας και να υποδεχθούν πρωτάκια και προαχθέντες μαθητές.

Η κατάσταση ωστόσο που συνάντησαν τουλάχιστον στα προαύλια και των σχολείων οι δάσκαλοι και οι καθηγητές την Παρασκευή οπότε και παρουσιάστηκαν στις σχολικές μονάδες δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Πέρασαν άλλωστε περισσότεροι από δύο μήνες που τα σχολικά συγκροτήματα παρέμεναν κλειστά με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις στις αυλές να επικρατεί μια κατάσταση που χρήζει άμεσου καθαρισμού και ευπρεπισμού προτού μπουν μέσα οι μαθητές.

Τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου Πατρέων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και να έχουν καθαρίσει τα σχολεία της πόλης και τους γειτονικούς τους χώρους από τα αγριόχορτα.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού αφού μόλις 22 εργαζόμενοι του τομέα πρέπει να προλάβουν να περάσουν από τα 264 σχολεία της πόλης.

Οι δημοτικές υπηρεσίες είναι από αυτές που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα αφού κάθε χρόνο αποχωρούν για παραδειγμα από το δήμο  της Πάτρας περίπου 55 εργαζόμενοι λόγω συνταξιοδότησης χωρίς να επιτρέπεται καμία πρόσληψη ώστε να αντικατασταθούν.

Πάτρα: Τα σχολεία χρειάζονται καθάρισμα από τα χόρτα που τα πνίγουν - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις