Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικεία υπόθεση οι τρεις πρωτιές στη Φαρμακευτική του Πανεπιστημίου Πατρών - Δείτε ποιες είναι οι Πατρινές που μπήκαν πρώτες στη σχολή

 Γυναικεία υπόθεση οι τρεις πρωτιές στη ...

Συγκέντρωσαν τα υψηλότερα μόρια

Τρεις κοπέλες, όλες από την Πάτρα είναι οι τρεις πρώτες που κατάφεραν να μπουν  στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.Τα κορίτσια συγκέντρωσαν υψηλά μόρια και μπήκαν  στη σχολή τους, καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την πρώτη, τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Πρώτη εισήχθη στη Σχολή η Αγγελική Αλεξίου, η οποία συγκέντρωσε 19.087 μόρια. Παρά το γεγονός ότι η Αγγελική μπορούσε να μπει και στην Ιατρική, το όνειρο της να ασχοληθεί με την έρευνα στον τομέα της Φαρμακευτικής την οδήγησε στο να προτιμήσει το εν λόγω τμήμα.

Ήταν μια κοπέλα, που όπως ανέφερε και η ίδια στο thebest.gr, προσπάθησε πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς αφιερώνοντας αρκετές ώρες στο διάβασμα. Από μαθήτρια του Πειραματικού Λυκείου Πατρών η Αγγελική είναι πλέον φοιτήτρια της Φαρμακευτικής και απόλυτα έτοιμη να δουλέψει για να πετύχει τους στόχους της.

Η Πατρινή Αγγελική Αλεξίου μπήκε πρώτη στη Φαρμακευτική Πατρών

 

Η Πατρινή Παρασκευή Σίνου εισήχθη δεύτερη στη Φαρμακευτική της Πάτρας. Συγκέντρωσε 18.709 μόρια.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr στόχος της είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχολή και στη συνέχεια να κάνει μεταπτυχιακό και να ασχοληθεί και με την έρευνα.

Στην προσπάθειά μου αυτή τη χρονιά είχα και τη σημαντική στήριξη των γονιών μου,αλλά και των καθηγητών στο σχολείο μου (1ο ΓΕΛ) . Επιπλέον, θεωρώ πως για να πετύχεις το στόχο σου, σημασία έχει το πώς διαβάζεις, όχι το πόσο. Πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα και να το ακολουθείς πιστά. Τα ξενύχτια περισσότερο φθείρουν παρά βοηθούν. Άλλωστε,για την καλύτερη δυνατή απόδοση, είναι αναγκαίο να είσαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και υπάρχει ήδη το άγχος και η πίεση από την όλη διαδικασία" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δίδυμη πρωτιά στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών! Ποιες είναι οι δίδυμες που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση

Πρώτη στην Ιατρική Πάτρας με 19.600 μόρια η Μυρσίνη Χαμακιώτη - Μιλά στο thebest.gr για το όνειρό της που γίνεται πλέον πραγματικότητα....

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Διάσελλα Ηλείας - 36 πυρκαγιές σε ό

 

Τρίτη μπήκε η Χριστίνα - Μαρία Καζάκου, επίσης από την Πάτρα. Κατάφερε να συγκεντρώσει 18.705 μόρια. Η ίδια παραδέχεται στο thebest.gr ότι "αδιαμφισβήτητα ήταν μια δύσκολη χρονιά γεμάτη άγχος και με πολύ διάβασμα. Παρόλο αυτά κατάφερα με την καθοδήγηση των καθηγητών μου και την στήριξη τις οικογένειάς μου να περάσω στην Φαρμακευτική Πατρών . Είμαι πολύ χαρούμενη , υπερήφανη και ανυπομονώ να ξεκινήσω την φοιτητική μου ζωή. Στόχος μου είναι η επιτυχία στη σχολή".

H Χριστίνα - Μαρία Καζάκου από την Πάτρα πέρασε τρίτη στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις