Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βάσεις 2017: Πέρασαν πρώτοι στις σχολές τους και μιλούν στο thebest.gr - Δείτε Πατρινούς που πρώτευσαν σε Ιατρική, Φιλολογία και άλλες σχολές

Βάσεις 2017: Πέρασαν πρώτοι στις σχολές ...

Έφτασαν στην κορυφή

Οι βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων 2017 ανακοινώθηκαν σήμερα και αρκετοί Πατρινοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και να εισαχθούν πρώτοι στις σχολές τους. Εξάλλου, μαθητές σχολείων της Πάτρας και της Αχαΐας έχουν παράδοση στην υψηλή επίδοση στις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι πρωτιές αφορούν σε σχολές όπως η Ιατρική, η Αεροναυπηγική, η Φιλολογία και άλλες.

Η προσπάθειά τους απέδωσε και σήμερα χαμογελούν ενώ σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους.

Το thebest.gr μίλησε με κάποιους από τους επιτυχόντες των πανελληνίων, οι οποίοι μπήκαν πρώτοι στις σχολές τους.

Πρώτος στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών μπήκε ο Πατρινός Πέτρος Λάζαρης με 19.600 μόρια.

Ο Πατρινός πρώτος των πρώτων στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Φοιτούσε στο 3ο Γενικό Λύκειο της Πάτρας.

 

Πρωτιά και για την κόρη του γνωστού εικονολήπτη (MEGA κ.α.) Περικλή Αγγελοπουλου, Νικολίτσα. Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή, από την Πάτρα, εισήχθη πρώτη στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στα Χανιά.

Πρωτιά στις πανελλήνιες για την κόρη του γνωστού Πατρινού εικονολήπτη Περικλή Αγγελοπουλου

Μαζί στο σχολείο μαζί και στο Πανεπιστήμιο θα βρεθούν οι δίδυμες Πατρινές αδελφές Σπυριδούλα και Ιωάννα Καλογήρου. Η Σπυριδούλα μπήκε πρώτη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών πρώτη με 19.136

Σπυριδούλα Καλογήρου

Οι δίδυμες αδελφές φοιτούσαν στο Πειραματικό Λύκειο του Λάγγουρα .

Η πατρινή μαθήτρια Μυρσίνη Χαμακιώτη (Πειραματικό Λύκειο Λάγγουρα), εισήχθη πρώτη σε σειρά κατάταξης στην Ιατρική Πάτρας, με 19.600 μόρια.

Πρώτη στην Ιατρική Πάτρας με 19.600 μόρια η Μυρσίνη Χαμακιώτη - Μιλά στο thebest.gr για το όνειρό της που γίνεται πλέον πραγματικότητα....

 

Δεύτερη μπήκε στη Φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών η Πατρινή Παρασκευή Σίνου. Με τη βοήθεια των καθηγητών της, αλλά και με συστηματική μελέτη, κατάφερε να συγκεντρώσει 18.709 μόρια.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr στόχος της είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχολή και στη συνέχεια να κάνει μεταπτυχιακό και να ασχοληθεί και με την έρευνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight