Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιμέτωποι με μελτέμια 8 μποφόρ από αύριο-Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς-Θα... κοντοζυγώσει τους 40 βαθμούς στα Δυτικά...

Αντιμέτωποι με μελτέμια 8 μποφόρ από αύρ...

Οι εκτιμήσεις του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών

«Οι βοριάδες θα κρατήσουν χαμηλά τον υδράργυρο, όχι όμως παντού. Αυτό σημαίνει ότι στη δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα θα επικρατεί περισσότερη ζέστη σε σχέση με τις περιοχές που θα επηρεάζονται από τα μελτέμια.

Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, ειδικά στη δυτική Ελλάδα, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37-38°C, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να ανέβει λίγο ακόμη η θερμοκρασία και στα ανατολικά και νότια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν διαφαίνεται κάποια αξιόλογη θερμή εισβολή για τις επόμενες 7-8 η το πολύ 10 ημέρες» αναφέρει στην διαδικτυακή  του ενημέρωση ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος αναφέρεται και στην απουσία βροχοπτώσεων για το επόμενο διάστημα:

«Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα είναι ευσταθείς. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναμένονται βροχοπτώσεις για τις επόμενες 10 μέρες, αφού στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο ήλιος θα κυριαρχεί. Επομένως ο καιρός θα είναι καλός με λίγες τοπικές νεφώσεις ενδεχομένως στα πιο ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας».

Παράλληλα επισημαίνει τους κινδύνους από τα  μελτέμια που θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις