Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θύμα απαγωγής ο 21χρονος Πακιστανός που εντοπίστηκε χθες στη Λακόπετρα Αχαΐας- Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Θύμα απαγωγής ο 21χρονος Πακιστανός που ...

Έχουν γίνει τρεις προσαγωγές

Το πτώμα ενός 21χρονου Πακιστανού οποιος ειχε εξαφανιστεί από τις 6 Ιούλιου εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες χθες αργά το βράδυ μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Λακόπετρας, στη Δυτική Αχαϊα. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοι εξετάζουν με πολύ προσοχή την υποθεση προκρίνοντας μάλιστα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στη Δυτική Αχαΐα

Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές αλλοδαπών για την υπόθεση.

Την εξαφάνιση του 21χρονου είχαν δηλώσει εξ αρχής στις αρχές ομοεθνείς του.

Το θύμα φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απαγωγής, την οποία εδώ και δύο μήνες απασχολούσε την Αστυνομία και οι έρευνες που πραγματοποιούνταν είχαν στοχεύσει ως πιθανούς δράστες, ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες της απαγωγής είχαν απαιτήσει από την οικογένεια του θύματος λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και το πτώμα αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψία και νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι αστυνομικοί είχαν μεταβεί στην περιοχή από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε και ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου αλλοδαπού. Μάλιστα η μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής που προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις