Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η “ATOMIC BLONDE” ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ «ΛΟΥΣΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΝΕΟΝ- ΡΥΘΜΟΙ 80΄s, ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

Η “ATOMIC BLONDE” ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mια δίμετρη Killer Queen στην Ακτή Δυμαίων

Ο διαχρονικά «περίεργος» Ντέιβιντ Λιντς σκηνοθετεί τη δίμετρη νοτιοαφρικανή καλλονή Σαρλίζ Θερόν σε μια περιπέτεια δράσης old style επιλέγοντας να αναδείξει μια γυναίκα υπερκατάσκοπο με μοιραία cult εμφάνιση αλλά αντρικές συνήθειες και ικανότητες εξολοθρευτή. Από αυτή την Πέμπτη 24/8 στα Odon Cinemas της Veso θα παίζεται το πολυδιαφημισμένο «Atomic Blonde» με την βραβευμένη με Οσκαρ σταρ (με πλατινένια μαλλιά, ψηλές sexy μπότες, σκοτεινά μάτια και …μώλωπες) να αποδεικνύει πως αρέσκεται στον κίνδυνο όπως φάνηκε άλλωστε από τις επιδόσεις της και στο Mad Max.

 

Σύμφωνα με την υπόθεση, μια βρετανίδα πράκτορας της MI6, η Λορέν, αναλαμβάνει τον εντοπισμό μιας λίστας πρακτόρων στο Βερολίνο λίγο πριν από την πτώση του τείχους. Ψάχνει  κατάλογο με ονόματα διπλών κατασκόπων, που θα διαιωνίσει τον Ψυχρό Πόλεμο αν βρεθεί σε λάθος χέρια. Έτσι πυροδοτείται ένας αγώνας δρόμου μεταξύ των τριών μεγάλων μυστικών υπηρεσιών (MI6, CIA, KGB ) για την ταχύτερη απόκτηση. Η ιστορία θυμίζει Λε Καρέ έχει καταπληκτικά στυλιζαρισμένες σκηνές δράσης μέσα από τις οποίες βέβαια η μοιραία, ακαταπόνητη πράκτορας πάντα βγαίνει αλώβητη και νικήτρια έχοντας κατατροπώσει τους πάντες.

Ιδιαίτερα στοιχεία της ταινίας είναι ο μπλε και ροζ βιντεοκλιπίστικος φωτισμός, η υπογράμμιση του απίστευτου σωματότυπου και της γκαρνταρόμπας της Θερόν στις «στημένες» και χορογραφημένες  συγκρούσεις αλλά και η «παλιά» eighties μουσική (Depeche Mode, Blondie κ.α). Αλλωστε ο Λιντς συνδέεται ανέκαθεν με την ξεχωριστή αισθητική. Τα ξένα media αποκαλούν τη 42χρονη Θερόν «Killer Queen» και έχουν προβάλει υπερβολικά τη σκηνή σε nightclub όπου η Λορέν την «πέφτει» σε γαλλίδα πράκτορα. O σκηνοθέτης θεώρησε εξαιρετική ιδέα να μετατρέψει σε γυναίκα τον ερωτικό πειρασμό της Λορέν αφού ενσαρκώνει έναν «καθαρόαιμο» action ανδρικό χαρακτήρα.

*Στο πλευρό της παίζουν Τζέιμς Μακ Αβόι, Τζον Γκούντμαν, Σοφία Μπουτέλα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View