Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Πρεμιέρα με «διπλό» για τον Πανιώνιο στην Κέρκυρα

Σουπερλίγκ: Πρεμιέρα με «διπλό» για τον ...

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 1-0

Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Super League ο Πανιώνιος. Χάρις στο γκολ του Ντουρμισάι στο 53΄ οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας, η οποία δεν έδειξε πολλά πράγματα.

Το κακό πρώτο 45λεπτο στην Κέρκυρα «σημαδεύτηκε» από τα δύο χαμένα πέναλτι προς το τέλος του ημιχρόνου, ένα για κάθε ομάδα. Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι στο 38΄, όταν είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν από την «ασβεστένια βούλα» (χέρι ο Μπανανά), αλλά ο Κότνικ «ψώνισε» τον Τουράμ κι απόκρουσε στην αριστερή του γωνία (39΄).

Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πανιωνίου να πάρει πέναλτι, σε ανατροπή του Λάμπρου από τον Ιωάννου. Ο Μασούντ νικήθηκε στο 45΄ από τον Γιαννακόπουλο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο «ριμπάουντ» ο Ιρανός αστόχησε προ κενής εστίας!

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ιρανός μέσος στην εκπνοή του ημιχρόνου, το πέτυχε ο Ντουρμισάι στο 53΄ με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Χατζισαφί (1-0). Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η Κέρκυρα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά σχετικά εύκολα οι «κυανέρυθροι» πήραν το πρώτο τους «διπλό» στο πρρωτάθλημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61΄ Μεληκιώτης), Ντιόγκο (81΄ Ντε Βάργκας), Νούνες

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (82΄ Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90΄+3 Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (87΄ Ταπόκο)

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Με το «δεξί» η ΑΕΚ - Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports