Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτο βήμα για την επιστροφή στους ομίλους κάνει απόψε (21:45) ο Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτο βήμα για την επιστ...

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Ριέκα στο Καραϊσκάκης για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια κάνει απόψε (21:45, Cosmote Sport 2 HD) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Ριέκα στο Καραϊσκάκης για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός μετά  το εμπόδιο της Παρτιζάν Βελιγραδίου, κοντράρεται με τους Πρωταθλητές Κροατίας, οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημά τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για αμελητέο αντίπαλο. Το αντίθετο μάλιστα.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Μπεσνίκ Χάσι φαίνεται πως προβληματίζεται για την μεσαία γραμμή της ομάδας, λόγω του τραυματισμού του Οφόε που τον πήγε πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Ο Κοσοβάρος προπονητής έκανε λόγο για ανάγκη να διατηρηθεί το «μηδέν» στα μετόπισθεν με μια καλή επιθετική επίδοση στο αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο, τη στιγμή που ο κόουτς της Ριέκα, Ματίας Κεκ, θέλησε να προσθέσει λίγη πίεση περισσότερη στους Πειραιώτες, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνοι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ρέτσο, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής πιθανότατα θα είναι ο Ζιλέ (και όχι ο Οφόε) μαζί με τον Ρομαό, με τους Σεμπά και Καρσελά στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τον Μπεν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας, Μάριν, Μίλιτς, Οφόε, Πάρντο και Ζντιέλαρ. Εκτός αποστολής είναι οι ανέτοιμοι Σισέ και Σιώπης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπέσνικ Χάσι: «Πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports