Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διακοπές στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα έκανε ο γαλανομάτης σταρ Τζουντ Λο

Διακοπές στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα έκαν...

Μαζί με την κόρη του Iris και τον φίλο της

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για τους αστέρες της διεθνούς σώουμπιζ. Ένας ακόμη διάσημος και ιδιαίτερα γοητευτικός άνδρας, ο Βρετανός γαλανομάτης ηθοποιός Τζουντ Λο – Jude Law επέλεξε την χώρα μας και τα ελληνικά νησιά για τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο 45χρονος ηθοποιός που φέτος «έσκισε» παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά «The Young Pope» φαίνεται πως βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, πριν λίγες ημέρες, μαζί με την 16χρονη κόρη του Iris Law αλλά και το αγόρι της. Ο σύντροφος της Iris ήταν και αυτός που “κάρφωσε” την επίσκεψη του σούπερ σταρ Τζουντ Λο στην χώρα μας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιας και ο ηθοποιός θα ήθελε να το κρατήσει κρυφό, δεδομένου της δημοσιότητάς του.

Μάλιστα, ο Τζουντ Λο βρέθηκε και στην ταβέρνα Άντζελα, ένα από τα πιο παραδοσιακά εστιατόρια της Κέρκυρας που λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και δοκίμασε εκεί τοπικές γεύσεις ενώ φωτογραφήθηκε κιόλας με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σύμφωνα με το corfutvnews και το tlife.gr.

*Τον περασμένο Μάιο τον είδαμε ως κακό Vortigern στο φιλμ του Γκάι Ρίτσι «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» πλάι στον Τσάρλι Χάναμ. Το φιλμ προβλήθηκε και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight