Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ήττα στο γκολ από την Ιταλία η Εθνική Νεανίδων

Πόλο: Ήττα στο γκολ από την Ιταλία η Εθν...

Παίζει το βράδυ με Αυστραλία

Σαφώς επηρεασμένη από το άγχος της πρεμιέρας και νευρική στο πρώτο της παιχνίδι ως ομάδα, η Εθνική υδατοσφαίρισης των Νεανίδων γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με 9-8, σήμερα το μεσημέρι στο άνοιγμα της αυλαίας του διεθνούς τουρνουά "ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ" (Β' Όμιλος) που γίνεται πάλι από φέτος στο κολυμβητήριο της Ιτέας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Νόβισαντ σε λίγες μέρες.

Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν ορεξάτα, κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα, αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα λόγω της νευρικότητας και της κακής τελικής προσπάθειας, ενώ έχαναν ακόμα και πέναλτι. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι και τα μισά της τρίτης περιόδου, οπότε και οι Ιταλίδες προηγήθηκαν ακόμα και με 8-3.

Εκεί οι Ελληνίδες άρχισαν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και στο σκοράρισμα. Το τρίτο οκτάλεπτο έληξε 8-4 υπέρ της Ιταλίας, αλλά στο τέταρτο οι διεθνείς μας μείωσαν στο ένα γκολ 8-7, στο 3.21 πριν από το φινάλε.

Η Ιταλία με πέναλτι πέτυχε το 9-7, η Εθνική μας μείωσε με την αρχηγό της και κορυφαία (με 4 γκολ) Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη σε 9-8, αλλά ενώ είχε ευκαιρία στο τέλος δεν μπόρεσε τελικά να ισοφαρίσει.

Η Ελλάδα είχε 3/7 παίκτη παραπάνω, 2/4 πέναλτι, 1 περιφέρεια, 1 φουνταριστό, 1 κόντρα. Η Ιταλία είχε 0/3 παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 4 περιφέρεια, 2 κόντρα, 1 φουνταριστό.

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-4, 2-3, 4-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Π., Λούδη, Κανετίδου, Μαστρόκαλου, Νίνου Ειρ. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάκη, Ντούλη 1, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα.

Τα γκολ της Ιταλίας πέτυχαν: Κανταπάολα 1, Αμεντέο 1, Κορντοβάνι 1, Τσεργκόλ 3, Τόρι 1, Κλεμέντι 1, Ριτσόλι 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Στην έβδομη θέση η Εθνική γυναικών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports