Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μποργκ-Μάκενροου: Οι μονομάχοι του τένις «ανοίγουν» το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο

Μποργκ-Μάκενροου: Οι μονομάχοι του τένις...

Τον Αμερικανό Μάκενροου υποδύεται στην ταινία ο Σάια Λαμπέουφ

Οι πιο διάσημοι μονομάχοι του τένις του τέλους της δεκαετίας του ’70, αρχών του ’80, αναμένεται να «ανοίξουν» το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, στον Καναδά.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, στο επίσημο γκαλά της έναρξης του Φεστιβάλ, στο Roy Thomson Hall, η ταινία «Borg/McEnroe» θα κάνει πρεμιέρα. Πρόκειται για μία ταινία, για τη μακροχρόνια αντιπαλότητα του Σουηδού σταρ του τένις Μπγιόρν Μποργκ με τον πεισματικό Αμερικανό πρωταθλητή Τζον Μάκενροου.

Και τούτο, παρά το ότι τον προηγούμενο μήνα, ο Σάια Λαμπέουφ (Shia LaBeouf), που υποδύεται τον Μάκενροου στην ταινία, συνελήφθη μεθυσμένος και κατηγορήθηκε για δημόσια κατανάλωση αλκοόλ και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ κάμερα τον κατέγραψε να λέει σε έναν μαύρο αστυνομικό ότι, λόγω του χρώματος του δέρματός του, θα πάει στην κόλαση. Ο Λαμπέουφ απολογήθηκε για τα σχόλια του, λέγοντας ότι «ντρέπεται πολύ».

Πηγή: ΑΠΕ

Ο Shia LaBeouf  είχε παίξει το 2012 στην ταινία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ «Ο Κανόνας της σιωπής – The Company you Keep» έναν δημοσιογράφο και το φιλμ εκείνο είχε επίσης προβληθεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Στην ταινία «Borg/McEnroe» πλάι στον Shia LaBeouf παίζει ο Stellan Skarsgård τον ρόλο του Μποργκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight